Robert Turcescu are o soție superbă. Jurnalistul se pregătește să revină pe „sticlă”. Cu ce televiziune a semnat

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 03 martie 2023, 12:45

Are succes în carieră, dar și o femeie frumoasă care îl așteaptă acasă și care, împreună cu fetița lor de șapte ani, îl motivează în fiecare zi. Pare că toate i-au ieșit de minune lui Robert Turcescu, jurnalistul care a bifat un nou contract cu o televiziune, iar în curând va intra în echipa Metropola TV.

Robert Turcescu și Oana s-au căsătorit în 2014 și formează la ora actuală un cuplu bine sudat. Sunt fericiți, iar asta se simte din fiecare poză pe care o postează pe rețelele de socializare.

Oana și Robert Turcescu, un cuplu discret

Oana Turcescu, care își vinde creațiile vestimentare sub numele de Oana Nuțu, a ales întotdeauna discreția, a fost întotdeauna acolo pentru soțul ei, dar nu a epatat niciodată.

Robert Turcesu și fiica luiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

“Când ne-am cunoscut, eu nu ştiam nimic despre el și despre trecutul lui. Sigur că acum sunt foarte mândră de efortul pe care îl depune în fiecare zi în meseria lui de jurnalist, sunt foarte mândră de ceea ce realizează în fiecare zi. Mi-aduc aminte, însă, că în prima sau a doua seară, mi-a întins o cercetare de piaţă despre personajele publice, să aflu alte lucruri despre el. Atunci eu i-am dat-o înapoi şi i-am zis că nu mă interesează nici cine este, nici trecutul lui, mă interesează persoana prezentă, cum e el în relaţia cu mine şi mă interesează ce o să fie de aici încolo”, povestea Oana pentru revista Tango.

Oana Turcescu: „Nu mă aşteptam să ne potrivim atât de mult”

S-au descoperit și nu au putut să mai meargă mai departe unul fără altul, dar toate au venit firesc.

„Cred că m-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam să ne potrivim atât de mult. Nu ştiu dacă ţi-a zis, dar noi, din momentul în care ne-am cunoscut, n-am mai dormit unul fără altul. Am avut tentative (râde) şi el venea la miezul nopţii pentru că, pur şi simplu, nu puteam să mă bag în pat fără el. Asta cred că e un miracol, noi aşa am zis de la începutul relaţiei. Iar el probabil că a simţit miracolul ăsta mult mai puternic decât mine, pentru că nu mai credea în a doua şansă”, mai spunea Oana Turcescu, despre relația cu soțul ei, Robert Turcescu.

Iar fetița lor, Vera Ilinca, a venit să completeze acest tablou.

„El a văzut-o imediat când au scos-o din salon. Ţin minte că şi pe mine m-au scos la jumătate de oră şi îmi aduc aminte foarte bine toate momentele acelea. Mă aştepta în salon şi m-am gândit că nu l-am văzut niciodată atât de emoţionat cum era atunci. M-a luat de mână şi mă ţinea foarte strâns. Mi-a zis: „atât am vrut să ştiu, că eşti şi tu bine”. El n-a putut să se bucure de momentul în sine când a văzut copilul, pentru că se gândea și la mine”, povestea Oana.

Jurnalistul a mai fost căsătorit cu Corina, de care a divorțat în 2004 și cu care o fiică, pe Ioana, și a avut o relație de10 ani cu Oana Sârbu.  

Robert Turcescu, contract cu Metropola TV

Robert Turcescu, unul dintre jurnaliștii incisivi din România, intră în echipa Metropola TV. „Sub semnul întrebării” este numele emisiunii pe care o va prezenta cunoscutul om de televiziune, proiect care va ajunge la telespectatorii stației în fiecare zi de luni până joi, de la ora 20.00, de luni, 6 martie.

„S-au adunat foarte multe întrebări, poate prea multe deja, la care românii nu primesc răspuns. Voi încerca, așa cum am făcut de fiecare dată, să obțin aceste răspunsuri. Emisiunea „Sub semnul întrebării” e gândită ca un dialog alert în care există libertatea de a atinge chiar și cele mai delicate subiecte ale actualității.

Nu mi-a fost niciodată teamă de noi începuturi, ba chiar aș putea spune că mă simt mult mai entuziasmat să pun umărul la dezvoltarea unei televiziuni aflate încă la început de drum. E o echipă tânără, dar entuziastă la Metropola TV, dar sunt și vechi camarazi cu mare experiență jurnalistică în acest proiect, așa că avem îndeplinite condițiile unei reușite profesionale în viitorul apropiat. O spun tare, să se audă: va fi bine!”, declară Turcescu despre noul proiect.

Robert Turcescu, între radio și TV

Robert Turcescu a publicat articole în cele mai importante publicații din România, a prezentat emisiuni de succes la posturi TV și radio cu istorie în industria audiovizualului și a predat cursuri de jurnalism.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!