Robert Negoiță, testat pozitiv pentru COVID-19

De Unica.ro, pe
Robert Negoiță a anunțat pe rețelele de socializare că s-a simțit rău și a făcut testul pentru COVID-19. Rezultatul a fost pozitiv, iar acum politicianul primește tratament. 

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a transmis pe Facebook că are COVID-19. Acesta a povestit că primele simptome au apărut marți seara. Acesta a mers astăzi, 26 august 2020, să-și facă testul pentru COVID-19, care i-a confirmat că a fost infectat cu noul coronavirus.

Citește și: Simptomele COVID-19 ce pot fi observate pe fața unei persoane infectate

„În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv” – a transmis primarul. 

Robert Negoiță a mai spus că a primit tratament și deja se simte mai bine.

„Durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare. Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând! Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei” – a spus el.

Citește și: Antonio Banderas s-a vindecat de COVID-19

De asemenea, Robert Negoiță a lansat și un apel către persoanele cu care a interacționat în ultimele zile, să fie atente la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!