Rita Mureșan, despre divorț: „Am ajuns la o înțelegere de care ne ținem și acum”

De Unica.ro, pe

Rita Mureșan (49 de ani) a fost căsătorită timp de 13 ani cu omul de afaceri Ioan Lucian (Nelu) Mureșan. Fostul cuplu a divorțat în anul 2007. Din căsnicia lor au rezultat două fiice, Gloria (21 de ani) și Rebecca (24 de ani). Gloria se află la studii în Anglia, iar Rebeca lucrează în New York.

Rita Mureșan, despre divorț: „Am ajuns la o înțelegere de care ne ținem și acum”

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, creatoarea de modă a vorbit despre divorțul de Nelu Mureșan. „Eu am inițiat divorțul. A trecut atât de mult timp de atunci încât momentul nu mai face parte din amintirile mele. Relația în care am rămas cu tatăl copiilor mei este cea mai importantă. Se bazează pe binele copiilor. Nu, nu îmi pare rău”, a declarat Rita Mureșan.

Rita Mureșan, despre divorț: „Am ajuns la o înțelegere de care ne ținem și acum”

„Relația s-a îmbunătățit pentru că, practic, nu mai aveam ce să ne reproșăm. Nu mai erau frustrările. Am ajuns, pur și simplu, chiar și acum, să ne apreciem ca oameni, să apreciem cu ce venim fiecare în relație și cum ne comportăm”, a completat.

„Ca să-ți asumi un astfel de act îți trebuie foarte mult curaj, mai ales când ai copii. Un an și ceva a fost până am făcut pasul. Pentru noi, a fost de bun augur. Suntem o familie, am rămas o familie. (…) Fetele, pentru că noi am ajuns la o înțelegere, nu au fost trecute prin ceea ce trec copiii la divorț, prin psihologi. N-a fost nevoie, pentru că ne-am înțeles”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă se mândrește cu ele

Rita Mureșan, aniversare de 48 de ani departe de fiicele ei

„Ca dinamică de cuplu nu s-a schimbat nimic. Am devenit doi oameni liberi care puteau să facă și fac ce-și doresc. Nu s-a schimbat nimic, pentru că înțelegerile noastre au fost foarte clare, bătute în cuie. Vacanțele și sărbătorile le facem împreună cu copiii”, a mai spus.

„Eu sunt extrem de mulțumită de cel pe care copiii mei l-au ales să le fie tată, deci, repet, știu că pare clișeic, dar, din moment ce el este tatăl copiilor mei, nu are cum să fie un eșec relația mea cu el. Distanța a fost problema. De iubit eu îl iubesc pe Nelu, necondiționat. Iubirea are mai multe forme”, a adăugat.

„Am ajuns la concluzia că este mai bine așa pentru că s-a schimbat modul de a ne raporta unul la altul. Divorțul e o traumă. Relația a rămas aceeași, dar așa, în sine, divorțul este o traumă, mai ales dacă sunt neînțelegeri sau copii la mijloc. Eu nu am luat nimic din această căsătorie, decât copiii. Până la urmă, am ajuns la o înțelegere de care ne ținem și acum. Noi împărțim și custodia câinelui. Vara stă la el și în rest stă la mine”, a mai declarat Rita.

Întrebată dacă formează un cuplu în prezent, Rita a mai spus: „Asta nu se vorbește. Noi întotdeauna am fost discreți. Eu sunt veșnic îndrăgostită și n-am fost niciodată singură”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!