„Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică”. Reacția lui George Buhnici, după derapajul legat de corpurile femeilor și declarația în care a spus că soția lui „arată ca o minoră”

De Unica.ro, pe

George Buhnici a răspuns criticilor apărute în spațiul public, în urma interviului pe care l-a acordat postului TV Antena Stars, în care spunea că el nu vrea să vadă femei cu celulită și vergeturi când merge la mare și că are noroc că soția lui „arată ca o minoră”.

Astfel, într-o declarație publicată pe site-ul său, buhnici.ro, cunoscutul vlogger susține că remarca făcută la adresa soției sale era doar un compliment, iar ceea ce a declarat despre corpurile femeilor are legătură cu faptul că obezitatea este o problemă de sănătate publică.

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia”, a scris Buhnici pe site-ul său.

În ceea ce privește declarația în care spunea că nu vrea să vadă celulită și vergeturi la plajă, George Buhnici consideră că tot ce a făcut a fost să expună realitatea. „O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.”

În final, Buhnici concluzionează că pe viitor va încerca să-și aleagă mai bine cuvintele, înainte de a face declarații publice, dar menționează și faptul că el ar fi devenit o victimă a „trolilor” și a „conturilor false”, de pe rețelele de socializare.

„E o mlaștină și sună a paranoia dar oare este? M-am uitat la cei care au amplificat comentariile despre mine pe Twitter. Majoritatea au conturi fără nume și prenume și nu au mai comentat până acum în limba română”, a scris George Buhnici în postarea de pe site-ul său, buhnici.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!