Reacția Minodorei după ce s-a scris că ar fi fost hărțuită de Tavi Colen

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 12:33

Recent, în presă au apărut informații potrivit cărora, în urmă cu 25 de ani, Minodora (43 de ani) ar fi fost hărțuită de Tavi Colen (53 de ani). Ulterior, Minodora a clarificat cele întâmplate între ea și fostul solist al trupei Talisman. Pe marginea aceluiași subiect a vorbit și Alin Oprea (49 de ani), fostul coleg de trupă al lui Tavi.

De 10 ani, Tavi Colen formează un cuplu cu Emma Ștefan (34 de ani). Din fosta relație cu Elena Grădinaru, solistul are un fiu, Mario, în vârstă de 12 ani. De 17 ani, Minodora formează un cuplu cu soțul ei, Liviu. Perechea are împreună un fiu, Marco, în vârstă de 10 ani.

Reacția Minodorei după ce s-a scris că ar fi fost hărțuită de Tavi Colen

„E o știre total eronată, o știre care m-a dat peste cap vizavi de cuvântul viol. Mă deranjează că l-am sunat pe băiatul meu să-l întreb dacă m-a văzut la televizor. Era speriat. [A întrebat] cine e Tavi Colen. Mi-a zis: «Cine te-a violat?». Mă deranjează foarte tare. Subiectul ăsta de care faceți vorbire acum este de acum 25 de ani și nu e nimic adevărat”, a spus Minodora la Acces Direct, potrivit Spynews.

„Tavi, fiind un Don Juan așa, un tip foarte frumos și plăcut de altfel, poate m-a plăcut, dar în niciun caz [nu a fost] hărțuire. Tavi era puțin insistent cu faptul că mă plăcea, iar eu m-am speriat, dar atât, nimic mai mult. E adevărat că m-am speriat, că am stat să mă liniștesc, iar, ulterior, Alin m-a ajutat cu un taxi să plec spre casă”, a mai spus Minodora, tot la Acces Direct.

Despre declarațiile Minodorei, Alin Oprea a spus: „Trebuie să accept faptul că Minodora are de păstrat o viață privată. Are dreptul de a-și păstra imaginea publică. Accept faptul că Minodora spune doar jumătăți de adevăr și chiar mă și acuză, pentru că vrea să-și păstreze o imaginea. Vrea să aibă viață personală și poate să-l și protejeze pe Tavi Colen”.

Citește și:

Tavi Colen, declarație emoționantă de dragoste pentru aniversarea iubitei lui, Emma Ștefan

Minodora a avut o copilărie marcată de neajunsuri. „Automat vine și tristețea când”

Alin Oprea și iubita lui, Medana Medaria, s-au logodit după 2 ani de relație

„Într-adevăr, a existat un astfel de episod. A fost speriată și am încercat să o liniștesc. Alte detalii de genul ăsta n-am rostit, n-am folosit niciodată cuvântul viol, cuvântul hărțuire, tentativă de viol. Eu doar am confirmat ce mi s-a spus din partea presei. O mare parte e adevărat, o mare parte nu știu.

Ea era o fată foarte frumosă la vremea respectivă, sexy, la toți bărbații le curgeau ochii după ea. Tavi era în culmea succesului cu Talisman, era un macho man. El și-a încercat norocul la Minodora, nu i-a reușit. Probabil s-a speriat, s-a creat o stare de panică de moment. Cam asta a fost. Eu am confirmat că a fost un episod delicat în istoria noastră”, a mai spus Alin Oprea, potrivit Spynews.

De mai mulți ani, între Tavi și Alin există un conflict. „Alin nu ținea pasul cu mine niciodată. Și am zis mai bine să mă retrag eu. Atunci am luat hotărârea să plec. Mi-a fost greu pentru că eu am căzut așa, de sus, ca din copac.

El într-o dimineață mi-a luat tot. Viață, palmares, trupă, instrumente, tot! Nu am să-l iert niciodată. A fost mai deștept! S-a dus cu cinci ani înainte la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui!”, a spus Tavi Colen după 15 ani de la destrămarea trupei.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!