Răzvan Ciobanu la ”Chefi la cuțite”. Ultima filmare cu regretatul creator de modă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 octombrie 2019, 13:07

Răzvan Ciobanu a fost la ”Chefi la cuțite” cu numai șase zile înainte să moară în accidentul de circulație. Materialul a fost difuzat in memoriam la Antena 1.

Răzvan Ciobanu la ”Chefi la cuțite”. A gătit o plăcintă cu iaurt

El a gătit o plăcintă cu iaurt, singurul preparat pe care știa să îl facă, după o rețetă a mamei sale. „Nu ştiu să fac nimic, Gina. Am sunat-o pe mama acum o săptămână să o întreb dacă pot prăji cartofi în ulei de măsline, a răs jumătate de oră la telefon de s-a prăpădit pe jos“, povestea designerul la Antena 1. „Ştiu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învăţat vreodată cum să ard mâncarea. De făcut haine m-am apucat la 16 ani, iar prima dată când am încercat să gătesc ceva a fost la 25 de ani“, adăuga Răzvan.

În timpul filmărilor el a fost foarte vesel, a sunat-o, amuzat pe mama lui, pentru a-i cere sfatul și a fost uimit să primească cele trei cuțite de la chefi.

Răzvan Ciobanu a primit trei cuțite și laudele chefilor

„A fost foarte gustoasă, foarte bună“, au răspuns chefii Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea. Răzvan Ciobanu a fost uimit că Chef Scărlătescu nu a recunoscut plăcinta lui, pe care a servit-o invitaților și la ultima sa aniversare. Cătălin i-a amintit că la momentul respectiv era la dietă și nu mânca dulciuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!