Răzvan Ciobanu la ”Chefi la cuțite”. Ultima filmare cu regretatul creator de modă

De Unica.ro pe

Răzvan Ciobanu a fost la ”Chefi la cuțite” cu numai șase zile înainte să moară în accidentul de circulație. Materialul a fost difuzat in memoriam la Antena 1.

Răzvan Ciobanu la ”Chefi la cuțite”. A gătit o plăcintă cu iaurt

El a gătit o plăcintă cu iaurt, singurul preparat pe care știa să îl facă, după o rețetă a mamei sale. „Nu ştiu să fac nimic, Gina. Am sunat-o pe mama acum o săptămână să o întreb dacă pot prăji cartofi în ulei de măsline, a răs jumătate de oră la telefon de s-a prăpădit pe jos“, povestea designerul la Antena 1. „Ştiu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învăţat vreodată cum să ard mâncarea. De făcut haine m-am apucat la 16 ani, iar prima dată când am încercat să gătesc ceva a fost la 25 de ani“, adăuga Răzvan.

În timpul filmărilor el a fost foarte vesel, a sunat-o, amuzat pe mama lui, pentru a-i cere sfatul și a fost uimit să primească cele trei cuțite de la chefi.

Răzvan Ciobanu a primit trei cuțite și laudele chefilor

„A fost foarte gustoasă, foarte bună“, au răspuns chefii Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea. Răzvan Ciobanu a fost uimit că Chef Scărlătescu nu a recunoscut plăcinta lui, pe care a servit-o invitaților și la ultima sa aniversare. Cătălin i-a amintit că la momentul respectiv era la dietă și nu mânca dulciuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis