Ramona Păuleanu, despre suferința băiatului său: „Copil cu 16 diagnostice, numit geamăn compromis”

De Unica.ro, pe

Vestea decesului unuia dintre gemeii lui Cristiano Ronaldo a venit ca un șoc pentru întreaga lumea. Celebrul fotbalist și soția sa, Georgina Rodriguez, au primit o mulțime de mesaje de condoleanțe și susțiere din partea tuturor celor care îi cunosc și admiră.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, Ramona Păuleanu, a transmis un mesaj dureros cu privire la drama lui Ronaldo. Vedeta de televiziune a trecut și ea prin momente cumplite cu unul dintre gemenii ei născuți prematuri, care a stat circa opt luni în spital. Ramona Păuleanu a spus că era „cât pe ce să vorbească la trecut” despre băiețelul ei „cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn ‘compromis'”.

„Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper?”

N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă.

O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.

Citeşte şi: George Burcea, atac la adresa părinților Andreei Bălan: „E dureros să vezi cum copiii tăi sunt influențați negativ de bunici”

O altă mamică își plângea unul dintre gemeni, pierdut la 10 zile de la naștere, în timp ce îl veghea pe al doilea, aflat și el în stare critică tot la terapie intensivă.

Scriu despre lucrurile acestea, profund tulburată de știrea că Ronaldo şi-a pierdut unul din gemeni la naștere, băiatul. Celebritatea le-a adus suferinţa asta îngrozitoare în atenția întregii lumi, dar cine știe câte mame, câți tați, câţi bunici necunoscuţi îşi plâng îngerii pierduți. Lor vreau să le spun că sunt cu sufletul alături de ei, că le înţeleg durerea, c-am fost de-atâtea ori la un pas să vorbesc despre Luca la trecut.

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn „compromis”, zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie sa aibă un rost în viaţa asta sau că aşa a fost să fie.

Citeşte şi: Ramona Păuleanu, despre lunile petrecute de fiul ei în spital: „A fost foarte dificil”

Iubite mămici aflate acum la Filantropia, la Marie Curie, la oricare maternitate sau spital din ţară, sper să ajungă mesajul ăsta la voi şi să vă mângâie măcar pentru o secundă.

Să vă dea Dumnezeu Putere. Răbdare. Înțelegere. Uitare”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!