Prima cădere în ispită la Insula Iubirii. „Vreau să te sărut”

De Unica.ro, pe

Strategiile concurenților de la Insula Iubirii se schimbă, iar asta începe să se vadă și la TV. Băieții, mai reținuți în primele seri pe insulă, încep să-și schimbe atitudinea odată ce au văzut că iubitele lor se distrează și fac ceea ce simt, pe insula fetelor.

„Au trecut doar 5 zile din cel mai dur test al fidelităţii şi deja s-a dovedit că totul se poate schimba la fel de rapid şi de imprevizibil ca vremea din Thailanda!”, va declara Radu la debutul celui mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Pe insula băieţilor, tentaţia pare să preia controlul. Nu îşi mai pun atâtea bariere şi încep să trăiască experienţa insulei pe deplin, realizând că ceea ce îi împriedică să fie liberi sunt propriile frământări, aşa că distracţia începe să se facă simţită şi în vila lor.

Prima cădere în ispită la Insula Iubirii. „Vreau să te sărut”

O întâlnire individuală va lăsa libertatea cuplului plecat din resort să experimenteze emoţii fără grija celorlaţi, fără frica de a fi priviţi şi judecaţi. „La un moment dat, la finalul date-ului, după ce toată lumea a plecat cu camerele de filmat, noi am mai rămas puţin să povestim şi mi-a zis „Vreau să te sărut!”. Am acceptat, şi mie îmi place de el!”.

Cine este concurentul care cade în ispită după doar 5 zile urmează să aflăm chiar în această seară.

Foto – Mihai Stetcu/ Antena1

                               

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!