Premieră! Shift cântă cu George Nicolescu la Romanian Music Awards

De PR pe

Shift, revelaţia muzicii hip hop din ultimii ani, va cânta, în premieră, pe scena Romanian Music Awards, alături de legenda muzicii româneşti, George Nicolescu.
Cei doi artişti vor oferi publicului din Craiova un show de şase minute pe care nu îl vor uita prea curând. Shift, nominalizat la categoria Best New Act, îşi va aduce propria trupă de instrumentişti, cu care va cânta 100% live hitul „Viaţa-i de vină„, un featuring cu George Nicolescu, piesa care este difuzată în heavy rotation de majoritatea radiourilor din ţară.
Premieră! Shift cântă cu George Nicolescu la Romanian Music Awards
Artiştii au pregătit publicului două surprize, urmând să cânte o piesă clasică, arhicunoscută, într-o variantă cu totul nouă, iar Shift următorul său single, în premieră. Colaborarea dintre Shift şi George Nicolescu a fost o dorinţă mai veche de-a hip-hopper-ului
Tânărul, pe numele său real, Gabriel Istrate, a crescut cu piesele legendare interpretate de cunoscutul artist. În urmă cu un an, Shift i-a propus lui George Nicolescu să înregistreze împreună o piesă cu puternic mesaj social, o compoziţie proprie care avea menirea să unească oamenii şi să le ofere motiv de a merge mai departe în viaţă, cu fruntea senină, în ciuda problemelor de zi cu zi.

George Nicolescu se arată extrem de încântat de compoziţia şi de talentul tânărului Gabriel Istrate şi îşi doreşte ca mesajul piesei să ajungă la toţi cei care se confruntă în această perioadă cu probleme de ordin financiar sau sufletesc, reamintindu-le că viaţa este un dar divin care trebuie sărbătorit cu bucurie şi speranţă în fiecare zi.
De altfel, titlul piesei, „Viaţa-i de vină”, prin rostire, poate fi interpretat şi ca „Viaţa-i  divină”.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro