Poze: Ducesa de Alba, din nou la plajă. Uite cum arată!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 12:05

La 87 de ani, Ducesa de Alba nu stă deloc acasă. În weekend a fost din nou la plajă şi s-a bucurat de apă şi soare fără să-i pese de paparazzi dornici să-i surprindă silueta în costum de baie.
La vârsta când alţii nu-şi mai părăsesc casa, ducesa de Alba, se distrează în Ibiza. Nu ştim dacă îşi petrece serile în faimoasele cluburi ale staţiunii, dar nu ratează nicio zi de plajă.
Însoţită de două femei care au ajutat-o să se deplaseze, ducesa a intrat în apă, s-a relaxat pe şezlong, s-a delectat cu un prânz demn de averea ei şi, evident, şi-a expus corpul în costum de baie.
Excentrica ducesă nici nu vrea să audă de un costum de baie întreg, potrivit pentru vârsta ei, ci poartă numai bikini, neapărat cât mai colorat.
UITE CUM ARATĂ! Ducesa de Alba, cu soţul la coridă la 86 de ani!
ducesa de alba
De data aceasta, ducesa de Alba nu a fost însoţită de mai tânărul ei soţ, care îi este alături de obicei, în vacanţe.
Pe numele ei adevărat Cayetana Fitz-James Stuart, ducesa are 87 de ani şi este una din cele mai bogate persoane din Spania.
ducesa de alba
A intrat în Cartea Recordurilor cu cele mai multe titluri nobiliare recunoscute oficial de un guvern. Are, printre altele, şapte titluri de ducesă, 19 titluri de marchiză şi 22 de titluri de contesă.
ducesa de alba
Este foarte cunoscută pentru stilul ei de viaţă foarte extravagant. Se îmbracă ciudat pentru o femeie de vârsta ei şi îi place să scandalizeze cu orice ocazie. După ce a îngropat doi soţi, s-a căsătorit pentru a treia oară la 85 de ani cu un bărbat mai tânăr cu 24 de ani, chiar dacă asta a însemnat să se certe cu cei şase copii ai ei din prima căsnicie.
ducesa de alba

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!