Poze: Andi Moisescu, la snowboarding în plină vară

De Unica.ro, pe

Andi Moisescu a aflat elixirul care te întinereşte cu 10 ani: practicarea snowboarding-ului în plină vară. Vezi pozele!
La scurt timp după încheierea celui de-al XVII-lea sezon al emisiunii ApropoTv, Andi Moisescu s-a răsfăţat cu o vacanţă total atipică.
Mă rog, e posibil să fi şi înnebunit cumva (nu exclud complet ipoteza), cert e că pasiunea pentru snowboard m-a răvăşit complet şi n-am putut decât să-i cedez sincer. Drept urmare, când toată lumea îşi trăgea în fugă costumul de baie ca s-o întindă spre mare, eu am sărit din avion direct în boots,  am apucat placa de-o legătură şi când ardea soarele mai cu spor, m-am cocoţat direct pe gheţarul Hintertux, la 3300 m, cu un singur gând. Să mă dau”, mărturiseşte încântat Andi.
andi moisescu
Hintertux este unul dintre puţinele locuri în care pârtiile sunt deschise pe tot parcursul anului, chiar şi în zilele toride, aşa că nu e de mirare că Andi a dat nas în nas cu nenumărate loturi naţionale din Europa.
Jos, 30 de grade, ca să fie bine. Sus, trei metri de zăpadă, ca să nu fie rău. Mă rog, după orele prânzului începea şi ea, uşoruşor, să se lase din ce în ce mai moale”, povesteşte realizatorul emisiunii ApropoTv.
andi moisescu
Cert este că după această experienţă, Andi, care se pregăteşte să plece în caravană pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului Românii au talent, simte că a întinerit cu 10 ani. “Una peste alta, la 40 de ani am ajuns s-o fac şi pe asta. Să închid sezonul de snowboard în a doua jumătate a lunii iunie, ca să treacă timpul mai uşor până-n primul weekend din octombrie, când se redeschise, în acelaşi loc. Şi uite-aşa am mai întinerit cu 10 ani”, a declarat Andi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!