Pe Marius Tucă îl știi, dar uite cum arată fiica sa!

De Mădălina Manole pe
Jurnalistul Marius Tucă se poate mândri cu fiica sa din toate punctele de vedere. Daria Ana Tucă are 19 ani și îi seamănă foarte bine tatălui său, cu atât mai mult cu cât își dorește să-i calce pe urme.   

Cei doi au o relație foarte apropiată și se înțeleg de minune, Marius Tucă, care, totodată, este un pasionat scriitor de poezii, numind-o pe rețelele de socializare: “Daria, poemul meu perfect”.

Marius Tuca si Daria Tuca

 

Marius Tucă a renunțat la televiziune și s-a orientat către radio, fiind deținătorul grupului media care include postul Smart FM. Insă, dacă până de curând era acționar, iată că anul acesta a lăsat afacerea pe mâna Dariei, fiica sa devenit acționar majoritar, alături de mama sa care, insă deține un procent infim din afacere.

Daria Tuca

Daria Ana Tucă este o prezență plăcută pe rețelele de socializare, este fotogenică și are toate șansele să se facă remarcată în lumea showbiz-ului autohton.

Daria Tuca

Marius Tucă este jurnalist, analist, moderator și om de afaceri, fondatorul talk-showul „Milionarii de la miezul noptii”, emisiune care , ulterior și-a schimbat numele în „ Marius Tucă Show”.

Citește și – Marius Tuca: „O iubesc atat de mult pe Daria incat mi-e teama pentru ea”

Citește și – Prezentatori celebri care s-au retras din televiziune 

Sursă foto: Facebook, Instagram

Dima Trofim, despre perioada de doliu: "Am trecut cu foarte mare greutate"

Dima Trofim, despre perioada de doliu: "Am trecut cu foarte mare greutate"