Paul Diaconescu, primul concurent eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 septembrie 2022, 10:30

Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Actorul a ajuns la duel cu Răzvan Botezatu și cu Bia Khalifa, dar nu a reușit să se salveze.

Paul Diaconescu, în vârstă de 33 de ani, este prima celebritate care părăsește jungla din Republica Dominicană. Deși avea un avantaj la proba decisivă, acesta a terminat pe locul trei, astfel că cei care s-au salvat și au devenit lideri în echipele lor au fost Răzvan Botezatu și Bia Khalifa.

Având capul introdus într-o cutie, desigur, nu o cutie simplă, ci una cu surprize. Va trebui să vă folosiți mâinile pentru a deșuruba cele 10 discuri poziționate dreapta-stângă.

După, vă întâlniți cu deja celebra steluță pe care va trebui să o deșurubați cu limba, au fost regulile jocului, așa cum au explicat prezentatorii show-ului, Adela Popescu și Cabral.

Citește și: Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool. „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Cum a început relația Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu. Jurnalista a fost considerată motivul divorțului lui Mădălin de fosta soție

Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român. Cum a fost întâmpinat la școală

Roxana Hulpe, îndrăgită vedetă de la PRO TV, s-a căsătorit. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă!

Paul Diaconescu, prima reacție după ce a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost până acum, cea mai palpitantă experiență de viață de până acum. Regret că nu apuc să vă cunosc mai bine și să mă cunoașteți și voi mai bine pentru că mi-aș dori să vă intru în familie, dar na. Noi lucrăm de mult împreună. Îi țin pumnii celui care merită să câștige, a spus Paul Diaconescu după ce a fost eliminat.

După ce Paul Diaconescu a fost eliminat din competiție, concurenți care au rămas în Tabera Plăcerilor și Tabăra Belelor sunt Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!