Părinții prezentatorului TV Mihai Gâdea, bolnavi de COVID-19: „Ne-a trecut glonțul pe la ureche”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 martie 2021, 10:06
Mihai Gâdea a mărturisit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, pe care o prezintă la Antena 1, că părinții săi au avut COVID-19. Acesta a povestit cum a trecut familia sa peste această încercare. 

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, a dezvăluit că știe foarte bine cât de periculos este virusul SARS-CoV-2 pentru că părinții săi au avut COVID-19.

„Vreau să vă spun ceva. Eu am văzut ce înseamnă acest virus de aproape. Părinții mei au fost infectați (n.r. cu virusul SARS-CoV-2). Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata. Datorită unor medici extraordinari, care nu ies toată ziua să înspăimânte pe nimeni, fac bine și vindecă oameni, astăzi mă bucur de ei”, a spus acesta, potrivit cancan.ro.

Familia lui Mihai Gâdea

Părinții lui Mihai Gâdea, Titi și Rodica, s-au stabilit de mulți ani în Spania, lângă Madrid, împreună cu două dintre fiicele lor, Emi și Dana. Tatăl prezentatorului TV este pastor adventist extrem de apreciat în comunitatea de români de acolo. În 2015, acesta a suferit o intervenție pe cord în București, care a durat șapte ore și a fost un succes, potrivit wow.biz.

„Nu sunt pastor şi-mi pare rău că nu sunt. Mi-aş fi dorit să fiu. (….) Nu pot să fiu stânjenit pentru că tatăl meu este pastor. Faţă de părinţii mei am toată preţuirea”, declara Mihai Gâdea în urmă cu ceva vreme.

Alina, sora cea mare a familiei, este stabilită în SUA, acolo unde s-a căsătorit cu un cetățean român.

Citește și: Nelu Ploieșteanu, internat în stare foarte gravă din cauza bolii COVID-19

Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au căsătorit înaintea nunții regale

Laurette, intervenție chirurgicală urgentă după agresiunea din hotel. Raportul medicilor este îngrijorător

Sabine Schmitz, prezentatoarea emisiunii Top Gear, a murit la 51 de ani

Mihai Gâdea este căsătorit de mai bine de 15 ani cu Agatha Kuri și au împreună o fată, pe Maisha Karina, care a împlinit 18 ani anul trecut. Agatha este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara. Aceasta participă de mulți ani la competiții de triathlon, care presupun probe de înot, atletism și ciclism.

Mihai si Karina Gadea

Mihai și Karina Gâdea

Mihai Gâdea, clipe grele din cauza COVID-19

În toamna anului trecut, Mihai Gâdea a mărturisit că a pierdut pe cineva drag din cauza noului coronavirus.

„Într-o zi sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție… Wow, venea Mircea. Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.

Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta. Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi”, spunea moderatorul TV pe 28 octombrie 2020.

Sursă foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!