Oscar 2013: Uite cum s-au îmbrăcat vedetele plinuţe pe covorul roşu!

De Erika Chivu pe

Anul acesta, vedetele mai plinuţe prezente la Oscar 2013, au ştiut să-şi ascundă defectele şi au arătat perfect. Cu mici excepţii…
Una din aceste excepţii este Melissa McCarthy. Talentata actriţă a fost adesea criticată pentru alegerile vestimentare care mai mult îi scot în evidenţă defectele decât să le ascundă. Şi anul acesta, ea a ales o rochie care nu îi vine atât de bine. Creaţia gri semnată David Meister nu a avut nicio formă şi nu a ascuns nimic. În schimb, Melissa a avut o coafură interesantă, cu volum, care a atras atenţia asupra chipului ei frumos.
Adele şi-a ales o rochie cum nu se poate mai frumoasă şi mai potrivită pentru silueta ei. După ce la premiile Grammy a fost criticată pentru rochia cu imprimeu floral roşu, la Oscar 2013, nimeni nu a mai avut nimic de comentat. Adele a revenit la culoarea ei preferată, negrul, şi nu a greşit. A fost superbă în creaţia Jenny Packham din dantelă decorată cu pietricele strălucitoare.
Octavia Spencer, care a primit anul trecut Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, a purtat o rochie nude din voal cu bustul decorat cu perle. A ales foarte bine acel drapaj de pe umeri, care îi ascunde braţele.
Deşi se spune că albul nu este potrivit pentru siluetele mai pline, iată că actriţa Queen Latifah a reuşit să-l poarte fără probleme. Rochia ei simplă, cu aplicaţii pe umerii, i-a venit minunat.octavia spencer si queen latifah

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO