Oana Zăvoranu, despre zvonul despărțirii de Alex Ashraf: „Pot alege să mă bag în pat cu cine simte inima mea!”

De Raluca Vițu, pe

În ultimele zile, Oana Zăvoranu (49 de ani) a revenit în atenția publicului, după ce a apărut un zvon conform căruia ea și Alex Ashraf s-ar fi despățit.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de 7 ani și au o afacere împreună. Din 2017, cei doi dețin o clinică de care se ocupă, în Sectorul 5 al Capitalei.

Săptămâna trecută, în spațiul public, au apărut mai multe infirmații potrivit cărora căsnicia dinte Oana și Alex ar fi luat sfârșit din cauza infidelităților lui, notează spynews.ro.

Oana Zăvoranu, despre zvonul despărțirii de Alex Ashraf: "Pot alege să mă bag în pat cu cine simte inima mea!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Nu pot închide gura lumii!”

Nu a durat mult, iar Oana Zăvoranu a vorbit în mediul online despre acest subiect. Actrița este mereu activă în mediul online și comunică des cu fanii și urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Vedeta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat că ar avea probleme în cuplu. Dar a ținut să le transmită un mesaj fanilor pentru a-i asigura că îi va anunța personal când sau dacă vor exista probleme în viața ei.

Nu pot închide gura lumii care trăiește viață mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau. Și, în continuare, să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu sau la figurat.

Și eu nu m-am prostituat în viața mea… și asta face diferența. Și faptul că pot face asta și multe alte lucruri, valorează la sfârșitul zilei mai mult că orice.

„Când am eu de zis ceva, vă zic fără să mă întrebați!”

Să mă apuc eu să spun ceva înseamnă? Să mai dau motiv de alte sute de titluri care baga bănet în conturile celor care se uita nonstop pe gaura cheii și nici măcar nu își dau seama că nu e gaură?

Vă pup și vă trimit gânduri bune, știu eu mai bine ce fac și ce am în cap. Trăiți-vă viață în realitate nu pe net. Oamenii stiu ce zic, trepanații nu și nici nu trebuie, mai e nevoie și de d-ăștia.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, executată silit pentru că nu i-a plătit despăgubiri Andei Adam: „Mi s-a părut că nu are limită”

Vă pupă Oana. Care e ea Oana că așa e ea și așa a vrut Dumnezeu și cu el nu te pui

Când am EU de zis ceva, vă zic fără să mă întrebați. Doar mă știți  – a transmis Oana pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu, despre falimentul clincii

Un alt zvon apărut în urmă cu câteva sătpămâni a fost acela cum că vedeta ar avea probleme finaciare, iar clinica de care se ocupă cu soțul ei, Alex, ar urma să falimenteze. Oana a lămurit situația și a explicat că zvonurile au apărut după ce l-a dat afară pe bărbatul care se ocupa de administrarea clincii.

În mod fatal, în 2019 am luat cea mai proastă decizie din viața mea. Într-un moment nefast, l-am angajat ca director general pe maimuțoiul flămând care mi-a promis că o să aibă grijă de clinica mea ca de copilul lui.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu regretă scandalurile cu mama ei. „Te rog să mă ierți, dacă poți. Am fost în iad!”

Dându-mi seama ce face el de fapt, cu dovezi și motive, l-am dat afară ca pe un gândac șarlatan și mincinos ce este. M-am copiat de atunci la ordinele șefei lui supreme, nevasta lui, pas cu pas, luând legătura cu cei mai importanți oameni și factori de decizie pe care i-a cunoscut prin mine” – a explicat Oana pe Instagram.

Vedeta a dat asigurări că firma nu este în faliment. Iar pentru a o proteja, a luat măsura de a o introduce în insolvență.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!