Oana Radu, probleme de sănătate. Artista a apelat la un medic din Franța

De Unica.ro, pe

Oana Radu a povestit pe rețelele de socializare că unul dintre motivele pentru care a ajuns la Paris în această perioadă este vizita la un medic specialist. Artista a mărturisit că are probleme cu vocea.

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Calitățile sale vocale deosebite au ajutat-o pe artistă să se remarce în competiția „Vocea României”, iar de acolo i s-a deschis calea către celebritate. Însă cântăreața a mărturisit că are mari probleme cu vocea și nu a reușit să descopere din ce motiv. Pentru asta a apelat la un medic specialist din Paris, așa cum a mărturisit pe rețelele de socializare.

Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descoper care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta, a dezvăluit artista.

Oana Radu, probleme cu vocea de patru ani

Oana Radu a spus că de patru ani are această problemă, în ciuda faptului că are grijă să nu mănânce alimente care îi pot irita gâtul și să nu bea rece sau acidulat.

Oana Radu, probleme de sănătate. Artista a apelat la un medic din Franța

Citește și: Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Irina Fodor, după zvonurile apărute în presă despre ea și Ștefan Bănică Junior

Alex Velea nu și-ar apăra țara în caz de război: „Pentru cine să lupt și să mor? Aș fugi, îți dai seama!”

Cum arată meniul zilnic al cântăreței Adele

Justin Bieber, cea mai neinspirată ținută de la gala premiilor Grammy

De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. M-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită. În general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuiței, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot, a mai spus artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!