Oana Leonte, nouă reacție după ce s-a scris că ar forma un cuplu cu Liviu Dragnea

De Unica.ro, pe

România TV scria recent că Liviu Dragnea (59 de ani) ar forma un cuplu cu Oana Leonte (25 de ani), profesoară de franceză originară din Buzău. Dragnea și Leonte s-au cunoscut în toamna anului 2021, în cadrul partidului Alianța pentru Patrie (APP), ale cărui baze au fost puse de către fostul lider PSD.

Oana Leonte, nouă reacție după ce s-a scris că ar forma un cuplu cu Liviu Dragnea

„Am asistat cu profundă mâhnire la atacurile suburbane asupra persoanei mele și a unor colegi din partidul Alianța Pentru Patrie prezente în mediul online. Viața privată a fiecărui cetățean nu trebuie să fie subiect de dezbateri publice. Relația pe care o am cu domnul Liviu Dragnea este una strict profesională.

Am intrat în politică pentru că îmi doresc o Românie așa cum și-au dorit-o părinții și străbunii noștri. Cred că tinerii din această țară sunt cei care pot reconstrui România cu credință în Dumnezeu, dreptate și adevăr. Îi rog pe cei care au scris lucruri inventate să le șteargă urgent!”, a scris Oana Leonte pe Facebook.

Cu doar o zi înainte, contactată de redactorii Fanatik, Oana mai declara:

„Ar trebui să răspund la această întrebare? Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”.

Tânăra a absolvit studiile de licență ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine, iar în iunie pe cele masterale ale Facultății de Sociologie și Asistență Socială. Oana ar fi activat în echipa de volei a CSS Buzău, a fost model și a publicat și un volum de versuri în timpului liceului.

Oana Leonte iubita Liviu Dragnea

Articolul continuă după recomandări

Citeşte şi: Ucraina și Rusia au semnat un acord susținut de ONU pentru reluarea exportului de cereale

Citeşte şi: Poezia de dragoste pe care Irina Tănase i-a dedicat-o lui Liviu Dragnea

Citeşte şi: Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf. „Să nu creadă că nu va plăti!”

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

„Mă consider o persoană care pune accent pe calitatea umană. Îmi place independența, am o minte axată pe corectitudine și egalitate, sunt creativă în contextele care mi se par importante și pun suflet la proiectele în care mă dedic. Împreună cu o echipă pot duce un proiect de la început până la final, astfel încât să ofer rezultatele dorite. Un principiu după care mă ghidez în viață este să fac alegerile corecte pentru toată lumea”, mai scria Oana Leonte în mediul online, în februarie 2022.

Până la sfârșitul anului 2021, Liviu Dragnea a format un cuplu cu Irina Tănase (29 de ani). Fosta pereche s-a cunoscut în octombrie 2013, când Irina a devenit secretara politicianului pe când acesta din urmă era ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. S-ar fi despărțit din cauza infidelității ei, însă tânăra a negat zvonurile.

La rândul ei, Irina Tănase ar fi într-o relație cu Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”. Bărbatul este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu și cel mai important acționar al companiei farmaceutice A&D Pharma. Libanezul este proprietarul Cambridge School București și mai are și alte afaceri. În urmă cu 16 ani, El Akoury a format un cuplu cu Anna Lesko. Afaceristul a fost văzut și în compania Alinei Geambazi, fosta soție a nepotului lui Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!