O recunoști? Cine este artista din imagine

De Unica.ro, pe

Cântă de la vârsta de doar 6 ani, muzica însemnând „totul” pentru ea. „Muzica, pentru mine, înseamnă totul! Înseamnă tot ceea ce eu am construit. Este visul meu, visul părinților mei, și, mai ales, al tatălui meu. Ai mei părinți au făcut eforturi aproape imposibile, având trei copii”, declara artista în ianuarie 2018, pentru CANCAN.

O recunoști? Cine este artista din imagine

Recent, în mediul online, cântăreața a publicat un colaj cu o fotografie de la 5 ani și una de la 34. „La 5 ani și la 34 ani! ❤️”, a scris în descrierea imaginii. Ai recunoscut-o?

Maria Constantin

Solista a studiat pianul până în clasa a V-a, retrăgându-se din cauza severității profesoarei sale. „Având o vârstă atât de fragedă, mi se părea că nu este normal să procedezi așa cu un elev, deși era spre binele meu, pentru că am învățat și pian, însă m-am dus și am spus: «Eu vreau flaut»”, a mai povestit pentru CANCAN.

„Ai mei au făcut eforturi foarte mari ca să-mi cumpere un flaut. Mi-au luat unul din argint. Fiind el și la mâna a doua, a costat destul de mult, câteva mii de euro. Mi l-au cumpărat pentru că eram un copil foarte talentat. Încă din clasa a V-a eram olimpică pe țară, până-n clasa a XII-a. Am muncit enorm de mult, însă, din cauza posibilităților destul de reduse ale părinților mei, nu am putut continua la Conservator”, a completat.

Cântăreața din imagine este nimeni alta decât interpreta de muzică populară Maria Constantin. De mai bine de un an, artista formează un cuplu cu Robert Stoica (30 de ani). Perechea s-a cunoscut în timpul unui eveniment și locuiește împreună deja de un an și jumătate. Solista a fost cea care a făcut primul pas.

„Eu am fost cea care și-a luat inima în dinți și a fost pe sistemul: «Mă placi sau nu mă placi?»”, a mărturisit Maria în emisiunea „Teo Show”. „Ne potrivim. Chiar suntem pe aceeași undă amândoi”, a mai spus Robert la „Vorbește Lumea”. „Tocmai, nu am făcut nimic special. A fost totul natural. Totul a venit de la sine. Nu am forțat nimic, asta este cel mai important”, a completat Maria. În iunie 2021, solista a vorbit despre căsătorie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Maria Constantin, primele declarații despre nunta cu Robert Stoica

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Cine a făcut primul pas în relația dintre Maria Constantin și Robert Stoica

„Toate la timpul lor. Noi, momentan, ne bucurăm de perioada asta frumoasă și nu vrem să grăbim lucrurile cu nimic. Am văzut că s-a scris că facem nunta la anul. N-am programat încă nimic, însă da, probabil o să existe și acest eveniment, dar momentan vrem să ne bucurăm”, a explicat Maria Constantin, potrivit Spynews.

„Eu dintotdeauna mi-am dorit o familie. Probabil din cauza încercărilor eșuate, oamenii m-au privit mai ciudat. Nu aș spune nu la o a treia căsnicie. Sunt tânără. Da, sunt într-o relație. Nu am niciun fel de problemă. De ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți, Doamne-ajută?”, mai spunea solista anul trecut.

„Noi femeile sperăm întotdeauna la acea dragoste perfectă din filme. Iată că eu mi-am găsit-o, până la urmă”, mai spunea Maria la începutul anului 2021.

Artista a mai fost căsătorită în trecut de două ori

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (10 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!