O explozie de culoare si entuziasm

De Unica.ro, pe

Binecunoscutul brand italian de bijuterii, Zable, atat de indragit si de apreciat de tanara generatie …
O explozie de culoare si entuziasmBinecunoscutul brand italian de bijuterii, Zable, atat de indragit si de apreciat de tanara generatie datorita jocului nestavilit de linii si de culori, are, dupa un an de schimbari si innoiri, un nou look. Este un lifting de imagine profund, extrem de inspirat, care nu are cum sa nu-i entuziasmeze pe vechii fani, dar sa atraga, in acelasi timp, noi admiratori.

Zable a reusit sa exprime explozia de personalitate caracteristica adolescentilor si care este, oarecum, in contrast cu peisajul „oferit de cei prea conformisti, prea clasici si „plicticosi”. Astfel, au fost schimbate culorile caracteristice, din portocaliu in roz ciclam si gri. S-au pastrat insa din colectiile mai vechi simboluri universale, precum inimi, stele, soare, luna, flori sau fluturi, a caror gratie si mesaj tin, in mod direct, de modul atat de placut de exprimare al tinerilor. Au fost introduse foarte multe colectii noi, Zable uimindu-ne, in fiecare luna, cu ceva nou.

Trebuie sa remarcam in acest sens colectia REFLEX, realizata din otel si perle Swarowski intr-o imbinare indrazneata a diferite nuante de PVD, dar si nonconformismul si infuzia de personalitate a celor mai noi colectii, precum MANGA, TITBIT, DOMINO sau COMIC.

Putem spune astfel ca brandul Zable a fost, practic, reinventat. Au fost schimbate inclusiv ambalajele si display-urile si, in plus, a fost gandita o noua imagine de campanie. ~n esenta, s-a cautat ceva mai actual, mai aproape de felul de a fi al tinerei generatii.
Zable este in continuare o lume a dinamismului, o explozie de culoare de un entuziasm molipsitor, dar mai fascinant ca oricand.

Tineretea este eterna si nepieritoare si totusi mereu alta, dinamica si surprinzatoare. La fel este brandul Zable cu bijuteriile lui de un dinamism irezistibil, menite sa dea o noua dimensiune entuziasmului si pasiunii, spiritului exploziv cu care tinerii se pregatesc sa dea piept cu viata. El reprezinta o provocare adresata celor care nu accepta compromisul, celor pentru care propriul look reprezinta o valoare ce nu se negociaza.

Bijuteriile brandului Zable se gasesc in magazinele YOU&ME si MONDO GIOIELLI.

ADRESELE MAGAZINELOR YOU&ME

BUCURESTI MALL

Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti
Tel: 0727 223 287

UNIREA SHOPPING CENTER

P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti
Tel: 0727 223 228

PLAZA ROMANIA

Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0727 223 289

IULIUS MALL

Str. Al. Vaida Voievod, nr. 53-55, Cluj
Tel: 0730 016 770

ELIANA MALL

Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov
Tel: 0727 223 285

UNIREA SHOPPING CENTER

Bd. Garii, Brasov
Tel: 0730 016 799

ADRESA MAGAZINULUI MONDO GIOIELLI

UNIREA SHOPPING CENTER

P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!