Noi amănunte despre moartea lui Cornel Galeș. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al acestuia

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 decembrie 2019, 15:25
Cornel Galeș a murit într-un accident rutier petrecut în Spania, în apropiere de Valencia. Fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, însă există neclarotăți legate de modul în care s-a petrecut accidentul rutier.

Cea care a făcut lumină în acest caz a fost Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. Aceasta a confirmat că cea care s-a ocupat de demersurile necesare repatrierii trupului neînsuflețit este întocmai Viviana Mantoiu, fosta parteneră de viață a lui Cornel Galeș, care a mers în Spania, la fața locului: ”A fost foarte complicat să îl aducă, până la urmă Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, dar lucrurile lui rămân acolo, până la terminarea anchetei. Și, probabil, pentru totdeauna, pentru că doar o rudă de gradul I poate să le ia. Și așa Viviana s-a chinuit enorm de mult să rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru că autoritățile spaniole sunt foarte stricte. Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Galeș va fi adus în țară pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești, chiar lângă Zânica lui. Sunt ușurată, acum, că el se va întoarce aici, unde îi este locul, lângă Ileana lui”, – a transmis Doina Belu pentru wowbizz.ro.

Doina Belu a aflat și ce s-a întâmplat în noaptea fatidică a accidentului. ”Am aflat că era noapte, accidentul a avut loc între Valencia și Torrent, iar Cornel a murit pe loc. Un alt bărbat era în comă, a fost cumplit. Ancheta este încă în curs, vom afla toate detaliile când vor termina polițiștii de investigat” – a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Vezi aici și ce scrie presa din Spania despre moartea lui Cornel Galeș. Când și cum a murit, de fapt, soțul regretatei Ileana Ciuculete.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!