Nicoleta Nucă s-a operat în Turcia. Artista a scăpat de ochelari

De Mădălina Manole, pe
Nicoleta Nucă s-a operat în Turcia. Artista a trecut printr-o intervenție chirurgicală la ochi pe care a efectuat-o cu laser.

Nicoleta Nucă, în vârstă de 25 de ani, și-a luat inima în dinți și a ales să-ți rezolve problemele de vedere pe cale chirurgicală. După 11 ani în care, din cauza dioptriilor, a purtat ochelari sau lentile de contact, artista a prins curaj și și-a rezolvat disconfortul. Nicoleta Nucă avea miopie și astigmatism și în ultima vreme dezvoltase o intoleranță la lentilele de contact: „Intervenția se numește Lasik, are scopul de a reduce dioptriile și de a rezolva problemele de vedere și se realizează cu ajutorul laserului. Nicoleta a fost conștientă în timpul procedurii cu laser și a cooperat cu medicul. Intervenția a durat opt minute pentru ambii ochi, respectiv sub 5 minute pentru fiecare ochi. La primul consult oftalmologic realizat după operație, Nicoleta avea deja o acuitate vizuală excelentă la ambii ochi”, – a explicat Ensar Duman, consilier medical pentru Libertatea.

Nicoleta Nucă a mai trecut până acum prin alte două operații, însă de înfrumusețatre. Artista și-a făcut o operație de mărire a bustului și o rinoplastie, de asemenea, în Turcia.

Vezi imagini cu Nicoleta Nucă în galeria foto de mai sus! 

Nicoleta Nucă s-a operat în Turcia. Artista a scăpat de ochelari

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!