Nicoleta Dragne, amenințată cu moartea: „Îmi tot repeta că trimitea ea persoane după mine acasă”

De Unica.ro, pe

Nicoleta Dragne a povestit pe contul său de Instagram că a fost amenințată cu moartea de către o clientă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” s-a enervat cumplit atunci când femeia a adresat cuvinte grele la adresa copilului său.

Nicoleta Dragne a povestit pe rețelele de socializare că întreg scandalul a pornit de la o comandă pe care femeia o făcuse la magazinul său. Nemulțumită de produsul primit, clienta a început să o amenințe pe vedetă și să-i adreseze cuvinte grele, chiar și la adresa băiețelului său.

Citește și: Dress Code: Endless Summer Vibes. Ce ținute au purtat vedetele la Unica Urban Party 2021

Cum a fost surprins Alexandru Ciucu, la câteva luni după ce s-a zvonit că ar divorța de Alina Sorescu

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu joacă în serialul Adela

Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Nicoleta Dragne, scandal cu o clientă

Când citeam ce îmi scrie mă luase tremuratul de nervi. Îmi venea să ies și să îi dau un vocal de scoteam tot Ferentari-ul din mine, și nu am crescut acolo, dar îl inventam pe loc, la modul ăla eram. Totul până la copil, în rest nu mă interesează.

Nicoleta Dragne, amenințată cu moartea: „Îmi tot repeta că trimitea ea persoane după mine acasă”

Nicoleta Dragne le-a mai povestit urmăritorilor săi că a vrut să trimită un curier să ridice coletul și să-i returneze banii femeii, însă aceasta a refuzat. După seria de mesaje pline cu amenințări, vedeta vrea să depună o plângere penală la adresa clientei sale.

O plângere penală nu strică nimăniui. Lucrurile se rezolvă într-un final, chiar dacă la noi durează foarte mult toate procedurile legale (…) Nu mă amenințati, nu cred că ne cunoaștem, dar nu v-ar strica putină educație. Tot binele din lume vi-l doresc și eu”, a fost replica Nicoletei Dragne.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!