Nicole Cherry, pusă într-o situație dificilă la „Te cunosc de undeva”. „Mi se face rău!”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 30 martie 2023, 18:16

A revenit după 10 ani la Te cunosc de undeva!, dar provocările nu o iartă! Nicole Cherry şi partenerul ei, cel care deocamdată este cunoscut publicului drept Poetul rapp, au de înfruntat un personaj complicat în cadrul show-ului o coregrafie complexă, dar şi primul travesti, asta în cazul partenerului lui Nicole.

O bilă imensă, suspendată în platou, i-a dat mari bătăi de cap lui Nicole Cherry, care a fost nevoită să interpreteze piesa la înălţime.

Nicole Cherry, provocată de Andreea Bălan

„Mi se face rău! Nu sunt pregătită! Mi-au transpirat mâinile! E foarte greu, mai ales când ai şi o piesă despre care zic eu că e destul de dificilă!”, a dezvăluit Nicole Cherry, la repetiţiile din platoul tranforming show-ului de la Antena 1.

Nicole Cherry, pusă într-o situație dificilă la „Te cunosc de undeva”. „Mi se face rău!”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Pe jurata care punctează coregrafia momentelor artistice, Andreea Bălan, momentul celor doi a captivat-o, astfel că la final a părăsit în grabă masa juriului, spunând „Vreau să încerc şi eu!”. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, în cadrul premierei celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!.

Citeşte și: Ce au în comun concurenții de la „Te cunosc de undeva!” cu actorii din seria „Wednesday”

Nicole Cherry: „Au trecut 10 ani de la prima mea participare”

Dincolo de toate astea, Nicole se declară încântată de experiență. „Au trecut 10 ani de la prima mea participare și iată că a venit momentul să fiu iar concurentă în cadrul show-ului și să mă bucur din nou de această experiență. Sunt foarte nerăbdătoare. ”Te cunosc de undeva!” îmi trezește foarte multe amintiri plăcute din primul an, cel în care m-am lansat, și cred că a avut o contribuție enormă la formarea mea ca artist. Mă așteaptă multă muncă, dar și emoții pe care abia aștept să le retrăiesc!”, a declarat Nicole Cherry.

În cel de-al 19-lea sezon, Nicole Cherry va face echipă cu Poetul rapp. „Transforming show-ul arată pentru mine ca o perioadă extraordinară de antrenament, dezvoltare şi descoperire artistică. Sunt convins că voi întâmpina momente şi situaţii în care n-am mai fost vreodată şi care totodată mă vor „împinge” să evoluez.

Şi clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot! P.S. am emoţii mari, dar asta să nu se consemneze!”, a mai declarat Poetul rapp.

Citeşte și: Mihai Petre, primele impresii după venirea la Te cunosc de undeva!: „Se potriveşte personalităţii mele”

8 cupluri de artiști se pregătesc să facă senzație

Transforming show-ul Te cunosc de undeva vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus DA spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă.

Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un spectacol grandios.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter