Natalie Portman s-a căsătorit

Actriţa americană Natalie Portman s-a căsătorit cu logodnicul ei, balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied, sâmbătă seară, în California.
Potrivit unei surse, ceremonia – organizată după lăsarea serii, conform tradiţiei evreieşti – a avut loc într-o reşedinţă privată din regiunea californiană Big Sur. La eveniment au participat familiile şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului, printre care s-a aflat şi Ivanka Trump, informează Mediafax.
Natalie Portman, în vârstă de 31 de ani, şi Benjamin Millepied, în vârstă de 35 de ani, s-au cunoscut în toamna anului 2009, în timpul filmărilor pentru thrillerul psihologic „Lebăda neagră/ Black Swan”, în care actriţa a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.
În decembrie 2010, Portman a anunţat că era însărcinată şi că s-a logodit cu iubitul ei, balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied. Fiul lor, Aleph, s-a născut în iunie 2011.
Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul „Léon”, al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum „Visând la Beverly Hills”, „Ispita/ Closer”, „Fantomele lui Goya” şi „V de la Vendetta”. Portman a jucat anul trecut în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile „Măria Ta/ Your Highness” şi „Fără obligaţii/ No Strings Attached”, filmul de acţiune „Thor” şi drama „Hesher”.
Foto: Northfoto

Indiciul de astăzi, 6 august este PROTEINE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!