Naarghita a murit în somn? Vezi cui aparținea casa în care locuia

De Libertatea.ro pe

O veste tristă a căzut ieri ca un trăsnet asupra celor care au îndrăgit-o pe Naarghita, după ce s-a aflat că solista de muzică indiană, ce a făcut furori în anii 70 nu doar la noi în țară, ci și peste hotare, s-a stins din viață. Amănunte noi ies la iveală în cazul dispariției ei bruște.
Naarghita, pe numele ei din buletin Maria Amarghioalei, a fost găsită, marţi, fără suflare în apartamentul din centrul Capitalei unde locuia cu chirie de aproape patru ani. Conform portarului blocului, Petre Popa, care a discutat cu reporterii „Ring”, femeia nu s-ar fi plâns de vreo boală, iar ultima conersație avută cu aceasta ar fi avut loc sâmbătă. Popa este de părere că Naarghita a murit în somn.
„Eu am vorbit ultima dată cu ea sâmbătă. Vorbeam des şi nu mi s-a plâns vreodată că ar fi fost bolnavă. Rudele sale au sunat-o şi, când au văzut că nu le mai răspunde, l-au rugat pe administrator să vadă ce i s-a întâmplat. Acesta a spart uşa. Cred că a murit în somn”, ne-a spus Petre Popa, portarul blocului.
Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro