Naarghita a murit în somn? Vezi cui aparținea casa în care locuia

De Libertatea.ro pe

O veste tristă a căzut ieri ca un trăsnet asupra celor care au îndrăgit-o pe Naarghita, după ce s-a aflat că solista de muzică indiană, ce a făcut furori în anii 70 nu doar la noi în țară, ci și peste hotare, s-a stins din viață. Amănunte noi ies la iveală în cazul dispariției ei bruște.
Naarghita, pe numele ei din buletin Maria Amarghioalei, a fost găsită, marţi, fără suflare în apartamentul din centrul Capitalei unde locuia cu chirie de aproape patru ani. Conform portarului blocului, Petre Popa, care a discutat cu reporterii „Ring”, femeia nu s-ar fi plâns de vreo boală, iar ultima conersație avută cu aceasta ar fi avut loc sâmbătă. Popa este de părere că Naarghita a murit în somn.
„Eu am vorbit ultima dată cu ea sâmbătă. Vorbeam des şi nu mi s-a plâns vreodată că ar fi fost bolnavă. Rudele sale au sunat-o şi, când au văzut că nu le mai răspunde, l-au rugat pe administrator să vadă ce i s-a întâmplat. Acesta a spart uşa. Cred că a murit în somn”, ne-a spus Petre Popa, portarul blocului.
Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis