Mugur Mihăescu, noi dezvăluiri despre viața de cuplu. „Omul e supus greșelii”

De Unica.ro, pe

Mugur Mihăescu (54 de ani) și soția lui, Rodica (52 de ani), formează un cuplu de mai bine de 25 de ani. Perechea are împreună o fiică, Ivona, în vârstă de 22 de ani. Ivona este studentă a Universității Bath din Marea Britanie, specializarea Administrarea Afacerilor.

Mugur Mihăescu, noi dezvăluiri despre viața de cuplu. „Omul e supus greșelii”

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Mugur Mihăescu a vorbit despre mariajul cu Rodica. „Sunt un soț acceptabil. Soția mea mi-a dat atâta libertate, nici celibatarii nu au avut atâta libertate ca mine. Nu am fost niciodată separat de soția mea”, a mărturisit actorul.

Mugur Mihăescu, noi dezvăluiri despre viața de cuplu. „Omul e supus greșelii”

„Eu cu nevastă-mea nu am stat niciodată despărțiți. E adevărat că s-a întâmplat să nu ne vedem un timp, pentru că stăteam foarte mult în turneu plecat. O perioadă, ea a stat la Craiova. Dar niciodată nu s-a pus problema: «Gata, eu mă mut la mama!»”, a continuat.

„În viață, însă, omul e supus greșelii. Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt. E normal ca mintea lumii să facă scenarii, dar viața mea personală e privată. Până acum mi-a ieșit”, a mai spus. În trecut, actorul a dezvăluit cum s-au cunoscut el și soția lui. Rodica Mihăescu este profesoară de informatică.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, mai frumoasă pe zi ce trece

Smiley, dezamăgit de reacțiile oamenilor din mediul online. „Până când?!”

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

„Eram colegi de liceu. E mai mică decât mine cu 2 ani. Întâmplător, am dat la aceeași facultate. Mă surprinde și acum într-un mod plăcut. Știam ce ne poate capul unul altuia, după ani în care am interacționat unul cu altul și am frecventat aceleași cercuri. Am zis hai să încercăm”, a povestit.

Deși se cunoșteau din liceu și au fost colegi de facultate, relația lor a început abia după ce și-au terminat studiile. „Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită”, mai spunea Mugur Mihăescu.

„După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri. Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu”, a mai declarat în trecut.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!