Mugur Mihăescu jignește românii care nu ies la proteste: „Ați pierdut un an jumătate din viață, melcilor!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 aprilie 2021, 12:14

Mugur Mihăescu a făcut recent o serie de afirmații controversate cu privire la restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Actorul se declară indignat de faptul că românii nu vor să iasă la protestele împotriva restricțiilor și îi numește “melci” pe cei care preferă să stea acasă și refuză să lupte pentru drepturile lor.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se luptă pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu? Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor!”, a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3.

Actorul a mai spus că el se descurcă în aceste vremuri și nu are probleme financiare, dar este complet dezamăgir de atitudinea românilor.

Mugur Mihăescu jignește românii care nu ies la proteste: "Ați pierdut un an jumătate din viață, melcilor!"

„Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă? Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul. Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

Citeşte şi: Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Citeşte şi: Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Citeşte şi: Andreea Antonescu, despre relația cu Traian Spak: „El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine”

Citeşte şi: Fiica Oanei Roman, întâlnire emoționantă cu bunicul ei, Petre Roman

Mugur Mihăescu jignește românii care nu ies la proteste: "Ați pierdut un an jumătate din viață, melcilor!"

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care râdem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm. Oamenii ăștia persistă în greșeală. N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor”, a încheiat artistul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro