Monica Columbeanu a purtat rochie de 20.000 de euro

De Unica.ro, pe

Cum încă nu a fugit toată lumea pe litoral, au mai avut  loc evenimente în capitală.
Unul dintre acestea a fost prezentarea colecţiei haute couture „Bohemian Rainbow” a Cosminei  Engliezian.

Vedeta colecţiei a fost Monica Columbeanu. Ea a fost „Mireasa Curcubeu” şi a purtat o rochie în valoare de 20.000 de euro.

Valoarea acesteia a crescut datorită celor 15.000 de cristale Swarovski aplicate şi a celor 300 de flori albe, lucrate manual. Pentru realizarea acestei creaţii s-a muncit aproximativ patru luni.

„M-am simţit foarte onorată să port o asemenea rochie. Sunt o norocoasă şi o răsfăţată a designerilor români şi internaţionali. E o mare responsabilitate să fii îmbrăcată într-o astfel de vestimentaţie, dar sper că am reuşit să transmit exact ceea ce a dorit creatoarea ei: eleganţă şi lux”, a declarat Monica în exclusivitate pentru DIVA.

Printre cei care au admirat-o pe doamna Columbeanu pe podium a fost şi soţul ei, Irinel.

Pe lângă superbele rochii purtate de „manechinele” Daniela Crudu, Marina Dinu, Elena Archiş sau Alexandra Enăchescu, machiajul a atras atenţia în mod special.

„Acesta a fost realizat profesionist, cu aerograful şi, paradoxal, deşi este complex, a durat foarte puţin. Înainte de începerea procedurii propriu-zise ne-a fost aplicată pe faţă o dantelă peste care s-a sprayat machiajul”, ne-a mai spus Monica.

În cea de-a doua parte a serii, locaţia s-a schimbat de pe terasa Marie Celeste, în clubul Bonton, unde cei prezenţi au admirat colecţia de lenjerie intimă „Passion Du Brazil”.

Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Păsărin şi i-a avut invitaţi speciali pe Dj Sava şi Ramona, iar printre spectatori s-au numărat Oana Roman,  dar şi cea mai sexy femeie din lume – Gina Pistol.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!