„Suntem prea slabi în interior!” Ce părere are Mircea Badea despre declarațiile scandaloase ale lui George Buhnici

De Unica.ro, pe

Mircea Badea a comentat cel mai dezbătut subiect al momentului – scandalul stârnit de George Buhnici după ce acesta a făcut o serie de declarații sexiste.

Badea consideră cu pe nimeni nu ar trebui să intereseze ceea ce Buhnici a transmis cu privire la cricile legate de aspectul fizic al femeilor care au celulită sau vergeturi.

Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el.

Niște doamne au vorbit la televizor și erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare greșit. Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte – a spus Mircea Badea în emisiunea “În gura presei”, de la Antena 3.

Citeşte şi: Cum arată soția lui George Buhnici în costum de baie. Lorena are 41 de ani

Citeşte și: BCR renunță la parteneriatul cu George Buhnici, după declarațiile scandaloase. „Respingem sexismul și discriminarea!”

Citeşte şi: Monica Tatoiu, despre scandalul stârnit de George Buhnici. „Soția lui ar fi trebuit să fie exponentul femeilor jignite!”

Citeşte şi: Vlăduța Lupău a primit un cadou deosebit înainte de a deveni mamă. Artista se mândrește pe Instagram cu darul de la soțul ei, Adi Rus

Prezentatorul îi îndeamnă pe oameni să nu lase pe nimeni să-I rănească prin niște vorbe care nu nicio importanță față de problemele reale cu care se confruntă omenirea – război, pandemie, criza economică.

Nu lăsa viața să-ți răpească mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste! (…) De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (…) Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră. De fapt, abia acum am trecut prin niște crize – pandemie, război la graniță, apocalipsă economică. Când vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. În prezent, oamenii sunt prea ușor de rănit. Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele”

Înțeleg și tema bullyingului. Să lupți eficient împotriva bullyingului este nu să-l faci pe X să nu mai zică un anumit lucru, ci pe celălalt să nu-i pese. Dacă eu decid că e ok așa cum sunt, de ce trebuie să mă afecteze ce zice unul ca Buhnici?! – a adăugat Badea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!