Mircea Badea, oprit de Poliție și pus să sufle în etilotest. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul de la Antena 3

De Unica.ro, pe

Mireca Badea a povestit în ediția de miercuri seara a emisiunii „Sinteza Zilei” un incident petrecut chiar înainte să ajungă în platoul Antenei 3. Realizatorul și prezentatorul de televiziune a fost oprit, în drum spre sediul Antenei, de polițiști, pentru un control de rutină.

„Deci, mă oprește Poliția, vine un domn, era un mare filtru. Vine și zice: ‘actele’. Îi dau actele – tare asta cu actele întotdeauna – îi dau actele, se uită în ele să vadă permisul, am asigurare, am ITP…  După aia stă așa un pic și zice: ‘Domnu’ Badea, ați consumat băuturi alcoolice?

Și știi că eu nu vorbesc cu ei niciodată, eu nici nu mă uit la polițist. Le dau geamul atât… Am o adâncă considerație pentru activitatea lor, pentru că e utilă.

Și zice: ‘Ați băut?’ ‘Nu’, am spus eu destul de amărât. Mi-a stat atât să le zic că vin de la Pianul de Jos, de la golf, stați liniștiți, relaxați-vă, pe loc repaus”, a povestit Mircea Badea, la Sinteza Zilei.

Citeşte şi: De ce nu s-au căsătorit Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Citeşte şi: Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Mircea Badea: „O să spun asta, deși sunt convinsă că nu o să-i placă”

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat între Francy Paglieri și fiica Adrianei Trandafir la „Asia Express”

Citeşte şi: Soțul Oanei Zăvoranu, agresat de o femeie în clinica pe care vedeta o are

Vedeta de la Antena 3 s-a plâns că a pierdut timpul cu oprirea și spune că a întârziat la filmări din acest motiv, dar este de părere că astfel de controale ale Poliției sunt binevenite.

„Și zice: ‘Atunci să facem testul cu etilotestul’. Așa că am mai stat. Până s-a dus, până a venit cu etilotestul, până am suflat.

Desigur, rezultatul a fost zero, că eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut practic ceva timp. Foarte util, foarte tare, cred că e foarte bine și ‘bravo’”, a adăugat Mircea Badea.

Mircea Badea, probleme cu autoritățile și peste hotare

Prezentatorul de la Antena 3 a mai avut până acum probleme cu zutoritățile, din cauza unor încurcături. O astfel de pățanie a trait în urmă cu câțiva ani, pe când s-a dus în vacanță în Anglia. Atunci, Badea a fost arestat dintr-o eroare a oamenilor legii.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația. Și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport. După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Vreau să spun că ADN-ul nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, a spus vedeta de la Antena 3.

Mircea Badea a ținut să precizeze, la momentul respctiv, că totul a fost o mare eroare a autorităților, la care el nu a avut niciun fel de contribuție semnificativă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!