Soțul Oanei Zăvoranu, agresat de o femeie în clinica pe care vedeta o are

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 noiembrie 2021, 11:29

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, este implicat într-un scandal, după ce o fostă angajată a clinicii medicale pe care cei doi dețin  a avut un comportament agresiv, cerându-și drepturile materiale după ce a fost demisă. Angajata respectivă lucra ca operator de imagistică, pe RMN, în clina Oanei și a lui Alex. Femeia a fost demisă din cauza comportamentului indecvat pe care-l avea în ultima vreme la locul de muncă și a stârnit o ceartă monstru susținând că nu și-a primit banii meritați după demitere.

Soțul Oanei Zăvoranu spune că fosta angajată l-a agresat fizic și verbal și i-a rupt lanțul de la gât, bijuterie ce avea o însemnătate mare pentru el, fiind primită de la mama lui.

„Ea a început să vorbească urât prin clinică, am și înregistrări, atât audio, cât și video. De vreo două săptămâni, ea este în cârdășie cu alte persoane care mi-au îngreunat mie mersul bun al clinicii și a început să îmi streseze toți angajații. M-au sunat inclusiv angajații și mi-au spus că îi stresează, nu a mai făcut ture la locul de muncă, ea fiind operator pe imagistică, pe RMN. Am spus că nu e nicio problemă, nu mai avem nevoie de asemenea specimene, de mâine să nu mai vină în clinică”, a povestit Alex, pentru cancan.ro.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a spus că va divorța: „Vă zic o singură dată…”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: „Această familie se vrea a fi pe un high așa”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu le atacă pe Adelina Pestrițu și pe Gina Pistol. „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

Soțul Oanei a dezvăluit apoi cum a fost agresat de femeia respectivă:

”Ea m-a ținut de lanț, m-a zgâriat pe gât, m-am împiedicat în tocul ușii, am mâna umflată. Acum sunt la ortoped, ca sa pot să îmi fac un RMN și apoi să mă duc la IML. Între timp, după ce a văzut că mi-a rupt lanțul, mi-a dat drumul, am pus mâna pe telefon, am sunat la 112, a venit un echipaj de Poliție, am explicat speța, am mers la Poliție, am făcut reclamație pe parte vătămată.”

Ashraf a mai spus că scandalul provocat de femeie este nejustificat, deoarece banii se dau pe data de 10, iar ea nu avea de ce să-i ceară mai devreme, chiar dacă a fost concediată.

“A început să vorbească urât, a amenințat fetele din recepție, le-a cerut să vină cineva din conducere, că dacă nu vine…că ea își vrea banii. Banii se dau pe data de 10, nu am ce să discut până pe data de 10 cu absolut nimeni. Dacă eram în data de 11, atunci poate puteai să vii să faci scandal, dar, dacă nu îți dădeam banii, te duceai în instanță, mă dădeai în judecată și la revedere. Nu exista nicio altercație”, a adăugat soțul Oanei, conform sursei amintite mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!