Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

De Unica.ro, pe

Oana Zăvoranu (48 de ani) și Alex Ashraf (34 de ani) s-au căsătorit în anul 2016. Recent, actrița a dezvăluit că este pregătită să devină mamă și că își dorește să aibă un băiat.

Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

„Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizați ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoțocârlele și specimenele din jurul băiatului meu?”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Playtech.ro.

Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

Totodată, Oana a admis că, deși își dorește să devină mamă, nu vrea să-și poarte copilul în pântec. „Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să țin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai știu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, a mai spus pentru aceeași sursă.

Oana și soțul ei își doresc să apeleze la o mamă-surogat. „M-am interesat. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Și totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinți, vede dacă poate recolta de la bărbat și de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieții și dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găsești mama-surogat.

Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci și să fii atent la contractele semnate cu diverse părți. Fiindcă s-au mai văzut povești cu mame-surogat care au încercat tot felul de șantaje ulterioare asupra părinților în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuți sau milionari de-a dreptul.

Așadar, numai mama-surogat până o găsești, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu tine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a mai spus prezentatoarea TV.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!