Succes dublu: Minelli lansează vineri „Nothing Hurts”, după super hit-ul internațional „Rampampam”

De Unica.ro, pe

Minelli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, succesul ei mergând peste granițe. Ea se pregătește să lanseze o nouă piesă, „Nothing Hurts”.

Minelli pregătește o nouă bombă internțională! Luna martie a anului 2021 a adus un super hit global plecat din România. Minelli lansa Rampampam și cu toții eram dependenți de piesă de la primul play. Astfel, certificând încă o dată că România este cel mai important exportator de muzică din Europa de Est.

„Rampampam” este un hit internațional ce a acumulat până în acest moment pete 160M de vizualizări pe YouTube. În platformele digitale are peste 70M de ascultări în întreaga lume. Din punctul de vedere al difuzărilor la radio, “Rampampam” a fost în rotație în 59 de țări și a depășit un număr impresionant de 120.000 de play-uri și poziția întâi în mai multe țări. Pe Shazam are 3.7M de căutări și a fost locul #1 pe Dance Global pentru mai multe săptămâni și locul #4 pe Shazam Global. Pe Tik-Tok au fost create 207.000 de creații de către utilizatorii platformei.

Citește și: Fetița fostului principe Nicolae a împlinit un an. Cum arată acum strănepoata regelui Mihai

Citește și: Legendara trupă ABBA a revenit dupa 40 ani cu un nou material discografic

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19. „Cred că am evitat o tragedie”

Citește și: Ce salariu are Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie

Minelli face o declarație către toți susținătorii ei: “Știam că piesa are potențial, dar sincer vă spun, nimeni nu se gândește când scrie o piesă că muzica pe care o face în acel moment va fi de un succes atât de mare. Toată dragostea mea merge către voi! M-ați susținut în moduri pe care nu le-aș fi intuit! Vă super mulțumesc! Vreau să vă bucur în continuare, iar săptămâna următoare, pe 12 Noiembrie, voi lansa o nouă piesă – Nothing Hurts – care sper să vă ajungă la suflet la fel de mult.”

Minelli și-a contruit un portofoliu impresionant cu hit-uri scrise de către ea. În calitate de songwriter a scris piesa “Flashbacks” by INNA care a ocupat locul #1 în Rusia. Mai mult, a scris piesa “F..K THAT” by Bastard care a fost locul #1 în Rusia pentru mai multe săptămâni. În calitate de cantautor, a lansat în 2019 “Mariola” care a fost o performanță locală, atingând locul #1 pe radio și TV. La sfârșitul anului 2019, piesa obținând locul #4 în topul celor mai difuzate piese în România. 2020 a venit cu piesa “Discoteka”, o colaborare alături de INNA, care a obținut locul #4 în topul celor mai difuzate melodii în Elveția.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!