Mihai Morar, despre secretul unei căsnicii fericite. „Facem 16 ani de căsătorie!”

De Unica.ro, pe

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, au împlinit 16 ani de căsnicie. Cei doi, părinți de trei fete – Mara și Cezara (14 ani) și Roua (3 ani) au petrecut un weekend frumos în Brașov, unde Morar a trebuit să fie prezent cu ocazia deschiderii unui magazine de haine pe care-l promovează.

În Brașov am venit la terapie. Orașul acesta de la poalele Tâmpei poate să înlocuiască foarte bine un terapeut. Culmea, e al doilea weekend la rând, în care vin la Brașov. Este adevărat că de data aceasta am avut și treabă, Mă bucur de oraș și mai mult decât de oraș, mă bucur de oameni. Îmi place vibrația asta a Brașovului – a precizat Mihai Morar, în cadrul unui interviu acordat publicației Fanatik.ro.

Prezentatorul de televiziune a dezvăluit și care este secretul unei căscnicii fericite care, în cazul lui și al soției, Gabriela, durează de 16 ani:

Anul acesta facem 16 ani de la căsătorie. Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei. Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte, foarte mult, eu cred că… acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci.

Citeşte şi: Cum arată Lilibet, fiica ducilor de Sussex, la un an. Fotografia a fost realizată de ziua ei

Citeşte şi: Cum arată meniul zilnic al ducesei Kate Middleton

Citeşte şi: Povestea impresionantă de dragoste dintre actorul Christopher Reeve din „Superman” și soția lui, Dana

Citeşte şi: De ce s-a despărțit Cucu de la „Noaptea Târziu” de Elena Chiriac

Mihai Morar și Gabriela s-au căsătorit după două luni de relație

Morar și soția sa s-au căsătorit în 2006. Cei doi s-au cunoscut la radio, unde lucrau, iar între ei a fost o chimie deosebită.

Mihai Morar, despre secretul unei căsnicii fericite. „Facem 16 ani de căsătorie!”

Eram într-o vară mai complicată a vieții mele. Avusese tata niște probleme de sănătate. Fiind coleg la radio cu Gabriela, a simțit cumva că nu sunt bine. Eram în vacanța de la radio și m-a invitat la mare, ne dădeau concedii la mare pe vremea aia. Am zis nu, dar nu știu de ce. După care a trecut vacanța și, când m-am întors la radio, m-am gândit cum să fac să o invit eu, să nu se fi supărat pe mine.

Am invitat-o în oraș și m-a refuzat. A doua oară mi-a zis: Lasă, poate săptămâna viitoare. A trebuit să găsesc altceva. Am găsit un concert de vioară la Palatul Regal și a zis da. De-atunci am rămas împreună. După două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema asta până atunci – a povestit Mihai Morar, în podacatul moderat de Cătălin Măruță.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!