Mihai Bendeac revine pe micile ecrane? Ce surpriză pregătește fostul jurat de la iUmor

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 06 februarie 2023, 11:39

Mihai Bendeac e gata să revină pe micile ecrane, dar nu la Antena 1, trust la care a lucrat în ultimii ani.

Actorul a făcut o postare pe pagina lui de Instagram cu sigla postului Pro TV, lăsând să se înțeleagă că acolo îl vom putea vedea de acum. Bendeac nu a dat detalii legate de postarea sa, dar fanii s-au gândit că a semnat cu postul concurent, după plecarea de la Antena 1. Aceștia au lăsat o mulțime de comentarii în dreptul postării lui, făcând diferite presupuneri legate de ce rol va avea Bendeac la Pro TV.

“La Pro? E chiar surprinzător!”

“Sper că nu în locul lui Esca… aș fi devastat!”, „Crește audiența Pro TV-ului cu 50%”, “O să joace în Las Fierbinți”, “Doamne ajută! Oriunde, numai să te vedem!”, “Abia aștept să te văd la tv, îmi e dor de tine. Să fie cu noroc.”, “Mihai Bendeac îl va înlocui pe Dragoș Bucur în juriul Românii au talent, începând cu sezonul următor”, “La Pro? E chiar surprinzător!” – au fost mesajele câtorva internauți care urmăresc activitatea actorului din mediul online.

Mihai Bendeac revine pe micile ecrane? Ce surpriză pregătește fostul jurat de la iUmorIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Nu este prima oară când se vorbește despre o posibilă mutare a lui Bendeac la Pro TV. Anul trecut, Bendeac a făcut câteva precizări legate de acest subiect în podcastul lui Cătălin Măruță. La momentul respectiv, actorul spunea că nu s-ar simți confortabil la Pro TV.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la PRO TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid.

Că PRO TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, i-a dezvăluit Bendeac lui Măruță.

Plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor

Actorul a surprins pe toată lumea când a luat decizia bruscă de a nu mai fi coleg cu Delia și Cheloo la masa juraților. Mihai Bendeac a fost jurat la iUmor timp de 12 sezoane. Inițial, plecarea lui a fost pusă pe seama unui scandal cu producătorii emisiunii, care ar fi vrut să publice o înregistrare fără a primi acordul actorului. Bendeac l-ar fi filmat pe furiș, într-o pauză, pe Mugur Mihăiescu, invitat și el la masa juraților. Actorului i–ar fi sărit țandăra când producătorii au insistat să facă publică filmare.

“Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!” – ar fi spus actorul, conform cancan.ro.

Ce salariu ar fi avut Bendeac la Antena 1

Despre felul în care actorul era remunerat la trustul unde a filmat iUmor timp de 12 sezoane. Deși se spunea că el ar fi fost cel mai bine plătit jurat, se pare că primea, lunar, 7.000 de mii de euro. În timp ce colegul lui, Cheloo ar avea un salariu de 10.000 de euro. Delia s-ar afla și ea undeva la mijloc cu salariul, speculându-se că ar încasa între 6.000 și 8.000 de euro.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!