Micutzu, precizări după scandalul în care a fost implicat în Capitală. Actorul a transmis un drept la replica

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 ianuarie 2022, 11:56

Comediantul Cosmin Nedelcu (35 de ani), cunoscut sub numele de scenă drept “Micutzu”, a fost implicat duminică seara într-un scandal în centrul vechi al Capitalei.

Totul s-a petrecut aproape de miezul nopții. Micutzu și logodnica lui se aflau la o terasă din centrul Bucureștiului, când un grup de patru bărbați și un minor a trecut pe lângă ei și le-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

Cei care au văzut incidentul au sunat la 112, iar oamenii legii au ajuns la fața locului în câteva minute. Bărbații agresori au fost duși la secția de poliție pentru declarații. Polițiștii au decis amendarea agresorilor cu suma de 200 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru adresarea de expesii jgnitoare în spațiu public comun. De asemenea, au fost declanșate și cercetări pentru infracțiunile de distrugere, lovire și alte violențe.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, despre secretul unei căsnicii perfecte: „Fetele bune au gura mai mică!”

Citeşte şi: Nasrin Ameri, prezentatoarea de la Antena Stars, și iubitul ei s-au căsătorit civil

Citeşte şi: Micutzu: „M-am certat cu toată lumea, eram o bombă care ticăia în fiecare secundă”

Citeşte şi: Tatăl lui Mădălin Ionescu a murit: „Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam!”

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

După întâmplare, avocații lui Micutzu au transmis un drept la replică în care au menționat următoarele:

“Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile care au în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept „judecător militar” – va invităm să verificați acuratețea datelor în înregistrarea video disponibilă aici. Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021 au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat.

Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit cărora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afectează demnitatea și imaginea acestuia.

Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau „ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!