Meteo cu Obama, Angelina Jolie şi Dr. House

De Cristina Popa pe

Dacă eşti utilizator frecvent de internet şi te interesează valorile termice din orice parte a lumii, Barack Obama, Angelina Jolie sau Dr. House îţi pot oferi prognoza meteo dorită.
Din categoria cum să te foloseşti de un nume cu notorietate, eventual aflat în topul celor mai utilizate cuvinte cheie pe motoarele de căutare şi să devii la rândul tău cunoscut, sau chiar mai bine, să dezvolţi şi un business pe baza lui, doi programatori din Belarus, Paschenko şi Talmacheu  au lansat un site meteo cu ajutorul a patru personaje celebre.

Barack ObamaAstfel că, pe Obama Weather , cel mai puternic om din lume, cea mai frumoasă femeie sau unul dintre cele mai mediatizate personaje ale momentului, Dr. House, devin brusc „oamenii de la meteo”.

Ei sunt gata să îţi comunice prognoza pe 5 zile pentru orice oraş de pe Glob.

Alături de valorile termice afişate, inedită este apariţia imaginii preşedintelui american Barack Obama sau a celorlalte personaje.

Aceştia îşi schimbă ţinuta în funcţie de gradele din termometru sau de precipitaţiile din oraşul tău.

Spre exemplu, dacă la Braşov Obama a ales să poarte geacă, fular şi mânuşi, în Miami va opta doar pentru un T-shirt şi o pereche de bermude.
 

Foto:
NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro