Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii

De Unica.ro, pe

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, este însărcinată cu primul ei copil. Tânăra și iubitul ei, Liviu Stanciu, s-au logodit în august 2020. „23.08.2020 💍 AM SPUS DA!!!”, scria Marisa atunci în mediul online. Marisa va naște anul acesta, la începutul lunii decembrie.

Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii

„Dragi mămici și nu numai… mă îndrept acum către toate femeile care m-au întrebat în această perioadă dacă m-am vaccinat și cum mă simt. Răspunsul este DA! Și mă simt EXCELENT! Aleg să împart experiența mea cu voi deoarece au fost extrem de multe întrebări cu privire la alegerea mea 🤗”, a scris Marisa pe Instagram.

Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii

„Liviu s-a vaccinat cu Pfizer în urmă cu mai bine de 6 luni și curând se va pregăti să meargă din nou pentru a treia doză. S-a simțit și el la fel de bine. Cu o mică durere locală. Eu m-am vaccinat cu Moderna. Și la fel, poate că am simțit o durere locală ceva mai apăsătoare, dar în 2 zile a dispărut complet!”, a continuat.

„Conform noilor studii realizate de către Organizația Mondială a Sănătății, este mai indicat să te vaccinezi cu Moderna, având cea mai mare eficacitate în fața variantei Delta a virusului SARS-CoV-2”, a mai scris Marisa.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit sexul bebelușului ei

Marisa Paloma, despre primele luni de sarcină: „A fost groaznic”

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Potrivit informațiilor citite de Marisa, vaccinul Moderna ar avea o eficacitate de 94,1% împotriva tulpinii Delta a COVID-19. Deși vaccinul anti-COVID-19 protejează împotriva formelor grave ale bolii, eficacitatea acestuia nu poate fi încă determinată cu exactitate, studiile fiind încă în derulare.

„Momentul în care am decis să mă vaccinez a fost când am citit recomandările celor de la Organizația Mondială a Sănătății, care spun în felul următor: «Femeile însărcinate ar trebui să fie la fel de precaute în evitarea infecției cu COVID-19 ca oricine altcineva. Măsurile de protecție includ, în primul rând, vaccinul»”, a mai scris Marisa.

Tânăra este prima viitoare mămică celebră care s-a vaccinat în timpul sarcinii. Dintre celelalte vedete care au născut recent sau care urmează să nască, câteva au declarat că sarcina le-a făcut să întârzie vaccinarea. „Nu am apucat să mă vaccinez înainte de a rămâne însărcinată, iar acum doctorul nu îmi recomandă să mă vaccinez”, a spus Gabriela Prisăcariu în mai 2021.

Deși nu a spus ce i s-a recomandat de către medic, Adela Popescu a dezvăluit de asemenea că sarcina a fost motivul pentru care încă nu s-a vaccinat. „Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”, a declarat Adela în septembrie 2021, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Adela a născut al treilea băiețel pe 11 iulie 2021, iar Gabriela a născut primul ei copil, de asemenea băiețel, pe 11 septembrie 2021.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!