Margherita, primul mesaj după ce ar fi fost testată pozitiv pentru droguri

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 mai 2020, 15:13
Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, ar fi fost testată pozitiv pentru heroină după ce a provocat un accident rutier. La două zile după acest incident, tânăra a postat un mesaj pe Instagram.

Aceasta a vrut să le mulțumească celor care i-au trimis mesaje de încurajare.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt bine”, a scris Margherita, în vârstă de 27 de ani, pe contul de socializare, fără a comenta în vreun fel cele întâmplate.

 

View this post on Instagram

 

Vreau sa va multumesc tuturor pentru mesaje! Sunt bine!

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Margherita, primul mesaj după ce ar fi fost testată pozitiv pentru droguri

Citește și: George Burcea, dosar penal. Actorul a fost prins la volan după ce a consumat substanțe interzise

Reacția Vioricăi de la Clejani

Inițial, Viorica de la Clejani a agresat jurnaliștii care se aflau în fața casei ei și filmau, așteptând o reacție din partea familiei, după ce Margherita ar fi fost testată pozitiv pentru substanțe interzise. După ce s-a calmat, aceasta a postat un mesaj pe paginile de socializare, în care spune că își va susține întotdeauna copiii, indiferent de situație.

Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap… Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, este mesajul transmis de cântăreața de muzică lăutărească.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro