Margherita de la Clejani, mesaj uluitor pe Facebook: „Eu sunt drogul”

De Unica.ro pe
Margherita de la Clejani continuă să atragă atenția asupra ei, de data aceasta cu un mesaj postat pe Facebook, referitor la consumul de droguri. Fiica lăutarilor Ioniță și Viorica de la Clejani le-a spus fanilor care o urmăresc pe rețeaua de socializare că ea nu are nevoie de droguri pentru că ea este un drog.

„Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI ? Ăsta e ANTIDOTUL! Și… cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi pasă! Nu ai cum, nu te poți compara cu mine, sunt TANK și TOP… marș, că ZBOR în prima CLASĂ!?”, a scris tânăra de 28 de ani.

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare. Nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru acum, vor  vorbi organele de poliție. Nu este normal să se spună că am consumat heroină, vă rog frumos să remediați această poveste. Eu las legea să-și facă treaba”, a declarat ea la România TV.

Margherita este fata cea mare a lăutarilor Ioniță și Viorica de la Clejani. Cei doi mai au un fiu, Fulgy. Acesta și-a închis conturile de pe rețelele de socializare, tocmai pentru a nu primi întrebări legate de situația în care se află sora sa.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Margherita de la Clejani.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro