Marcel Pavel a fost externat. Cum se simte vedeta după lupta cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 iulie 2020, 12:14

Marcel Pavel a fost externat în această dimineață de la Spitalul “Matei Balș”, din Capitală, acolo unde îndrăgitul cântăreț fusese internat pentru a fi tratat de COVID-19.

După mai bine de două săptămâni, starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a ameliorat și îndrăgitul cântăreț a fost lăsat de medici să plece acasă.

După ce a fost supus tratamentelor specifice, vedeta s-a vindecat și de infecția cu coronavirus, și de dubla pneumonie pe care o avea.

Citeşte şi: Marcel Pavel, prima declarație după ce a fost infectat cu COVID-19: „Mi-au fost aproape fatale”

În vârstă de 60 de ani, Marcel Pavel a început să se simtă rău la jumătatea lunii iunie, acuzând simptome de răceală. Artistul și-a făcut testul pentru COVID-19, iar pentru că rezultatul a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Matei Balș” din București.

Artistul a spus că dorul de familie l-a marcat profund în toată aceatsă perioadă.

„Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”, a declarat Marcel Pavel, la scurt timp după externare, potrivit wowbiz.ro.

Cât timp a stat în spital, vedeta a mărturisit că a trecut prin momente îngrozitoare din cauza bolii: “Am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”.

Citește gratuit ediția de iulie a revistei Unica. O găsești AICI

Marcel Pavel este căsătorit de peste 20 de ani cu Violeta (49 ani), fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!