Mama Micăi, doborâtă: ”Ce va fi viața fără ea de acum încolo?”

De Libertatea.ro pe

Părinții Michaelei Niculescu, copilul-minune de la Abracadabra care s-a stins joi, la Spitalul Fundeni, și-au pierdut, o dată cu singura fiică, rațiunea de a trăi. Împietriți de durere, văd înaintea lor o viață fără rost, lipsită de singurul zâmbet care le mângâia sufletul.

Nici rugile, nici gândurile bune trimise în direcția Micăi, nicin eforturile medicilor nu au putut-o salva pe cea care ne-a încântat copilăria. Magicianul sub ochii căruia Mica a crescut, la Abracadabra, abia rezistă la căpătâiul ”copilului lui”, însă încearcă să fie tare, pentru a-i îmbărbăta pe părinții Michaelei, pentru care tânăra era rațiunea lor de a fi.
”Este greu. Este foarte greu. Medicii au încercat cât de mult au putut, au făcut totul ca să o poată salva și le mulțumim. Toți copiii mei (colegii Micăi de la Abracadarbra, n.r.) sunt aici. Părinții sunt … Mama ei se întreabă cum va fi viața de acum încolo fără Mica? Ca părinte, nu poți concepe așa ceva”, ne-a mărturisit Marian Râlea cu glasul tremurat, abia stăpânindu-și lacrimile.
Vezi mai multe pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO