Mama Micăi, doborâtă: ”Ce va fi viața fără ea de acum încolo?”

De Libertatea.ro pe

Părinții Michaelei Niculescu, copilul-minune de la Abracadabra care s-a stins joi, la Spitalul Fundeni, și-au pierdut, o dată cu singura fiică, rațiunea de a trăi. Împietriți de durere, văd înaintea lor o viață fără rost, lipsită de singurul zâmbet care le mângâia sufletul.

Nici rugile, nici gândurile bune trimise în direcția Micăi, nicin eforturile medicilor nu au putut-o salva pe cea care ne-a încântat copilăria. Magicianul sub ochii căruia Mica a crescut, la Abracadabra, abia rezistă la căpătâiul ”copilului lui”, însă încearcă să fie tare, pentru a-i îmbărbăta pe părinții Michaelei, pentru care tânăra era rațiunea lor de a fi.
”Este greu. Este foarte greu. Medicii au încercat cât de mult au putut, au făcut totul ca să o poată salva și le mulțumim. Toți copiii mei (colegii Micăi de la Abracadarbra, n.r.) sunt aici. Părinții sunt … Mama ei se întreabă cum va fi viața de acum încolo fără Mica? Ca părinte, nu poți concepe așa ceva”, ne-a mărturisit Marian Râlea cu glasul tremurat, abia stăpânindu-și lacrimile.
Vezi mai multe pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro