Cum se menține, de fapt, Loredana Groza într-o formă fizică excelentă la 52 de ani. Artista a dezvăluit secretele ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 iulie 2022, 14:07

Loredana Groza (52 de ani) a fost mereu acuzată că a apelat la operații estetice pentru a-și schimba înfățișarea. De-a lungul anilor, Loredana a trecut prin diferite modificări de look, iar mulți au spus că nu ar fi avut cum să se mențină într-o formă atât de bună astăzi dacă nu ar fi trecut prin cabinetul esteticienilor. Artista a negat zvonurile și a spus, într-un interviu recent, că felul în care arată este rezultatul unui stil disciplinat și foarte strict de viață.

Loredana a precizat că, din cauza programului încărcat, nu are prea mult timp să investească în imaginea ei, dar respectând anumite principii sănătoase de viață, reușește să fie întotdeauna într-o formă de zile mari. Artista spune că nicio operație estetică nu poate contribui la sănătatea pielii.

Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…

Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el. Dar vacanță, din păcate nu am când să iau, dar din fericire am mult de lucru și asta mă bucură. Nu am răgaz să plec nicăieri – a spus Loredana, pentru impact.ro.

Citeşte şi: Iulia Albu: „George Buhnici, ești mândru că faci dragoste cu o femeie care arată ca o minoră?”

Citeşte şi: Oana Roman, atac dur la adresa Lorenei Buhnici. „Nu ai loc într-o societate civilizată!”

Citeşte şi: Gabriela Cristea și-a făcut o nouă intervenție estetică. „E singurul loc care îmi dă bătăi de cap!”

Citeşte şi: Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Artista a mai precizat că încearcă să se ocupe în aceeași măsură și de familie, dar și de carieră:

Cum se menține, de fapt, Loredana Groza într-o formă fizică excelentă la 52 de ani. Artista a dezvăluit secretele eiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Încerc să-mi cheltuiesc timpul atât de eficient încât să le fac pe toate, să mă ocup de familia mea, de fiica mea, de cei dragi, pentru că au și ei nevoile lor, să fiu prezentă la toate evenimentele importante din viața celor din jurul meu, să-mi fac fanii fericiți, aceasta e misiunea mea. De aceea sunt prezentă oriunde sunt chemată, oriunde sunt dorită, indiferent de efortul pe care-l fac.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!