Loredana Groza, într-o nouă ținută foarte sexy, în emisiunea lui Măruță

De Unica.ro pe

După ce, săptămâna trecută, a uimit o țară întreagă cu decolteul foarte adânc purtat în emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”, Loredana a avut luni o nouă apariție extrem de sexy, de data aceasta la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Până și prezentatorul a fost uimit de rochia ei și nu s-a putut abține să nu o comenteze. ”Cum o fi Loredana îmbrăcată?”, s-a întrebat, retoric, Măruță atunci când și-a prezentat invitata. Iar după intrarea ei în platou, prezentatorul i-a spus: ”Foarte interesantă rochia!”

Loredana a purtat o rochie din plasă neagră, iar când camerele s-au apropiat de ea, s-a văzut că, pe sub rochie, purta un corset în culoarea pielii.

Loredana a fost invitată în platoul lui Măruță pentru a prezenta noua piesă, o colaborare cu Voltaj. “A fost o plăcere să înregistrez acest cântec, este o poveste foarte frumoasă de dragoste și cred că toată lumea are nevoie în ziua de astăzi de puțină poezie, de o evadare într-o lume în care toate lucrurile au un final pozitiv”, a declarat Loredana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro