Loredana şi Corina, apariţii excentrice la Elle Style Awards. Vezi pozele!

De Erika Chivu, pe

Loredana şi Corina au fost cele mai excentrice apariţii la Elle Style Awards 2012, unde au purtat rochii speciale, în stilul care le caracterizează.
Loredana a ales o rochie dintr-un material transparent prin care se vedea lenjeria şi cizmele, toate negre. Cântăreaţa a mai purtat un clutch argintiu şi bijuterii aurii. Chiar dacă nu este o rochie tipică de seară, piesa purtată de Loredana nu ne uimeşte deloc, căci vedeta este cunoscută pentru ţinutele ei excentrice.
Corina Bud a fost o mireasă sexy şi excentrică într-o rochie albă croită în stilul lenjeriei intime. Accesoriile au fost la fel de excentrice. Cum ţi se pare ţinuta?
Gala Elle Style Awards, care premiază cele mai stilate vedete, a avut los pe 12 decembrie la Palatul Parlamentului, fiind prezentată de Mihaela Rădulescu. Pe covorul roşu au defilat cele mai apreciate vedete din România, printre care Loredana, Inna, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Raluca Lăzăruţ, Corina Bud, Mircea badea sau Mihai Gâdea.
loredana si corina

Printre câştigători s-au numărat Maria Lucia Hohan, Inna, Mihaela Rădulescu şi Irina Marinescu. Iată lista completă a celor care au fost premiaţi la Elle Style Awards 2012.
Vezi mai multe poze de la Elle Style Awards pe elle.ro!

Best model: Veronica Pascu
Best young designer: Mihai Dan Zarug
Best fashion photographer: Gabi Hirit
Best personal style: Irina Marinescu
Best style icon: Mihaela Radulescu
Best designer: Maria Lucia Hohan
Best actor: Bogdan Dumitrache
Best Actress: Ioana Macaria
Best female music artist: Inna
Best music band: Moonlight Breakfast

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!