Liviu şi Jean, în finala „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa pe

În semifinala din 1 decembrie, Alina Chinie şi Ştefan Bamboi au ajuns de pe prima poziţie a clasamentului, la eliminarea din competiţie. Cine rămâne în finală? Jean şi Liviu.
Pe lângă eliminarea din competiţie a Andreei Mantea, ediţia de vinerea trecută a show-ului „Dansez pentru tine” a adus şi un clasament al celor trei echipe semifinaliste, în fruntea căruia s-au aflat Alina Chinie şi Ştefan Bamboi.

Mai mult, pentru prima dată, niciuna dintre cele trei perechi nu a fost provocată la duel, toate având şanse egale pe ringul de dans în ediţia specială „Dansez pentru tine”, semifinala desfăşurată de Ziua Naţională a României.

Pe ritmuri de salsa şi parodiind melodii celebre, Alina Chinie, Jean de la Craiova, Liviu Vârciu şi partenerii lor de dans au încercat în egală măsură să convingă juriul şi publicul telespectator că merită să ajungă în finala de vineri, 4 decembrie.

Totuşi, într-o competiţie vizibil stransă, talentul, inspiraţia de moment şi munca susţinută şi-au spus cuvântul, dovedind încă o dată că acest sezon este unul al surprizelor.

Astfel, în ciuda clasamentului iniţial şi cu toate că nu s-au aflat niciodată printre perechile favorite, punctajul final a stabilit că Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloabă, respectiv Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu merg mai departe la ultima ediţie a sezonului opt „Dansez pentru tine”, în timp ce Alina Chinie şi Ştefan Bamboi  au fost nevoiţi să se mulţumească cu locul trei şi cu un premiu de 15.000 de euro.

Rămâne de văzut ce pereche va ajunge în lista câştigătorilor „Dansez pentru tine”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro