Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită după despărțirea de Irina Tănase

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 iulie 2022, 10:32

Liviu Dragnea (59 de ani) ar avea o nouă iubită după despărțirea de fosta logodnică, Irina Tănase (29 de ani). Fostul lider PSD și Irina Tănase au format un cuplu de la sfârșitul anului 2013 până la sfârșitul anului 2021. Fostul cuplu s-a cunoscut în octombrie 2013, când Irina a devenit secretara politicianului pe când acesta din urmă era ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită după despărțirea de Irina Tănase

Potrivit România TV, Oana Leonte, presupusa nouă iubită a fostului președinte al Camerei Deputaților este din Buzău și ar avea doar 25 de ani. Tânăra face parte din partidul Alianța Pentru Patrie (APP), ale cărui baze au fost puse de către Liviu Dragnea.

Oana Leonte este profesoară de franceză. A absolvit studiile de licență ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine, iar în iunie pe cele masterale ale Facultății de Sociologie și Asistență Socială. Tânăra ar fi activat în echipa de volei a CSS Buzău, a fost model și a publicat și un volum de versuri în timpului liceului.

Liviu Dragnea Irina TănaseIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Nici Dragnea, nici Leonte nu au confirmat că ar forma un cuplu până la acest moment.

La rândul ei, Irina Tănase ar fi într-o relație cu Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”. Bărbatul este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu și cel mai important acționar al companiei farmaceutice A&D Pharma. Libanezul este proprietarul Cambridge School București și mai are și alte afaceri. În urmă cu 16 ani, El Akoury a format un cuplu cu Anna Lesko. Afaceristul a fost văzut și în compania Alinei Geambazi, fosta soție a nepotului lui Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Articolul continuă după recomandări

Citeşte şi: Ucraina și Rusia au semnat un acord susținut de ONU pentru reluarea exportului de cereale

Citeşte şi: Poezia de dragoste pe care Irina Tănase i-a dedicat-o lui Liviu Dragnea

Citeşte şi: Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf. „Să nu creadă că nu va plăti!”

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-ar fi despărțit din cauza infidelității ei, însă tânăra a negat zvonurile.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis într-o noapte un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat. Ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. (…)

Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu, să avem o discuție pe marginea informațiilor apărute. Îi cer doar să mă asculte! Și, după discuția noastră, să ia orice decizie consideră că ar fi oportună. Eu nu îl voi obliga niciodată să mă iubească dacă nu mai are puterea să simtă acest lucru”, a declarat Irina Tănase la începutul anului 2022, pentru Gândul.

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!