Lili Sandu a împlinit 41 de ani. Ce cadou emoționant i-a făcut Silviu Tolu

De Unica.ro pe
Lili Sandu a împlinit astăzi 41 de ani și este mai fericită ca niciodată. Vedeta, însărcinată în șase luni, a primit un cadou emoționant de la iubitul ei, Silviu Tolu. 

„Dragostea este o călătorie, nu o destinație! La mulți ani mie! Din câte îmi amintesc, singura dorință de ziua mea a fost să fiu fericită și într-o zi să am o familie a mea. Mi-a luat câțiva ani, dar nu mi-am pierdut niciodată credința”, a spus Lili Sandu pe profilul ei de Instagram. Mesajul a fost însoțit de un video special pe care i l-a dăruit logodnicul ei, Silviu Tolu.

„De asemenea, azi sărbătorim și un an de logodnă. Mulțumesc, iubirea mea, pentru acest video! Așa arată 41 de ani fericiți”, a adăugat Lili.

Lili Sandu a împlinit 41 de ani. Ce cadou emoționant i-a făcut Silviu Tolu

Actrița și iubitul ei se aflau în vacanță în Istanbul, iar în timpul unei croaziere, Silviu Tolu i-a oferit inelul de logodnă. Între cei doi este o diferență de 13 ani, dar asta nu-i împiedică să se înțeleagă de minune, având în vedere că sunt împreună de aproape cinci ani.

Lili Sandu așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Data probabilă a nașterii este 22 august, chiar de ziua de naștere a logodnicului ei. Vedeta a povestit că bucuria este și mai mare pentru că șansele de a rămâne însărcinată erau 1 la 100, din cauza unor probleme de sănătate ale viitorului tătic. Chiar atunci când se pregăteau să recurgă la fertilizarea in vitro, au aflat că nu mai este nevoie să treacă prin toate aceste greutăți și că miracolul se înfăptuise: Lili rămăsese însărcinată pe cale naturală!

Mai multe imagini cu Lili Sandu însărcinată în GALERIA FOTO de mai sus!

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro