Lidia Buble, noi declarații despre copil: „Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (28 de ani) provine dintr-o familie numeroasă. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. Recent, cântăreața a spus ce fel de mamă crede că va fi.

Lidia Buble, noi declarații despre copil: „Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie”, a declarat Lidia Buble recent, pentru Click!.

Anul trecut, artista a format timp de câteva luni un cuplu cu actorul cubanez Harlys Becerra (37 de ani). După despărțirea de Becerra, în decembrie 2021, Lidia a fost fotografiată de paparazzi în compania omului de afaceri Horațiu Nicolau. Momentan este neclar dacă artista formează un cuplu cu Horațiu sau cu un alt bărbat.

Lidia Buble, noi declarații despre copil: „Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

Lidia și Horațiu au fost fotografiați împreună și în această primăvară. În martie 2022, Lidia s-a confruntat cu o viroză foarte agresivă. La vremea aceea, solista dezvăluia că a primit micul dejun la pat. „Cineva a primit micul dejun la pat”, a scris atunci la Insta Story. În mai, Lidia le-a recomandat urmăritoarelor sale de pe Instagram un ruj roșu. „Ce pot să vă mai zic… a fost probat! (râde) Puteți să vă țucați cât vreți că nu se transferă”, a precizat cântăreața.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble? A primit-o cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

În vara anului 2020, Lidia și prezentatorul TV Răzvan Simion (41 de ani) s-au despărțit după 5 ani de relație. Lidia și Răzvan au devenit un cuplu la scurt timp după divorțul lui Răzvan de prima soție, Diana. Moderatorul formează de mai bine de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (31 de ani), arhitect și designer de interior.

Lidia și Răzvan continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Cântăreața a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, apoi s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani. „Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață». Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, povestea Lidia Buble în 2018.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!